BACK TO BUSINESS

Hello from Riga!

Nå er det en liten stund siden sist og det er flere grunner til det. Juleferien er over og jeg er tilbake til både skolebenken og jobben og det blir en spennende reise på begge plattformene frem til sommeren. Selv om jeg aldri har vært så skolelei som jeg er nå, så er jeg fortsatt så motivert til å gjøre meg ferdig og endelig få graden min. Siste innspurt, come at me!

Jeg landet forresten i Riga for noen timer siden! Det er så gøy når jeg får besøke og oppleve nye ting gjennom jobben og er så takknemlig for at jeg får denne muligheten her. Jeg blir her frem til søndag og kommer helt sikkert med en liten update i løpet av helgen. Ville bare stikke innom og informere dere om at jeg har mange planer for bloggen fremover og skal planlegge godt for at det ikke blir store pauser mellom hver gang. Legg gjerne igjen en kommentar om du ar noen emner du ønsker at jeg skal blogge mer om og ikke glem at spørsmålsrunden fortsatt er i gang.

Nå skal jeg straks ut for å spise sammen med resten av teamet! Og btw, har du noen tips om hva man kan gjøre her?

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,

Herlig at du har fått en sånn mulighet gjennom jobben, stå på! Elsket forresten sveisen, du ser like fin ut som alltid <3

nouw.com/namini
Nana
,

Kos deg masse Beautiful 🌹❤️😘

Nana
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa