ACTION & SPONTANITET

Nora beskrev livet mitt perfekt i dag da hun sa "du har basically blitt kastet på en tredemølle på høy hastighet uten oppvarming". Det er veldig sant, i hvert fall når det kommer til jobblivet for tiden, haha. Jeg har fått en ny jobb som Social Media Expert på VITA og det er mildt sagt VELDIG mye å gjøre - spesielt i oppstartsfasen. Det er noe med å komme inn i en ny rutine, bli kjent med så mange mennesker som skal bli mine kollegaer og ikke minst sette meg inn i målene og visjonen til en helt ny bedrift - det er mye, men utrolig spennende og jeg er super takknemlig for å være en del av dette.

Det kom brått på for mange at jeg skulle få ny jobb - faktisk kom det brått på for meg selv, men noen ganger må man bare hoppe i det, følge magefølelsen og ta tak i nye utfordringer - og det er akkurat derfor jeg tok dette valget. Litt action i hverdagen må jo til?

Ved siden av en del action, er det egentlig ganske godt for tiden. Jeg er takknemlig for alt som kommer min vei, jeg omringer meg selv med de menneskene som virkelig betyr noe for meg, jeg minner meg selv på å puste litt midt i mellom all løpingen og prøver å nyte hver eneste dag som går.

Og ja, helt random, men i dag fikk jeg plutselig lyst til å pierce øret mitt og dro rett etter jobb for å gjøre det - litt spontanitet skader vel ingen?

x, Anna .

Liker

Kommentarer

lina
lina,
hvor er kåpen fra?
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Så flotte bilder! ❤️❤️
nouw.com/pernillekepaza
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa