UNDRESS

Hallo alle fine!

Det har vært veldig stille her inne og jeg beklager det. Tingen er bare at jeg bestemmer meg for å være aktiv her inne når jeg føler for det og ønsker ikke å legge et fast mønster på når jeg oppdaterer bloggen - ting kan fort bli veldig kjedelig da, og det eneste jeg mangler i livet mitt er enda en rutine, haha.

Men dere, hvor digg er det ikke med juleferie?! Nå blir det litt fri og litt hjemmekontor før jeg setter kursen mot varmere strøk. Jeg satser altså på å avslutte året godt hjemme og kickstarte det et annet sted - det blir så bra!

Litt over til materialistisk glede... Veskekolleksjonen fortsetter nemlig å vokse. Når det kommer til vesker foretrekker jeg at de er litt store, slik at jeg får plass til alle tingene mine og hvis du har fulgt meg en stund vet du at jeg kan overleve på en øde øy med vesken min. Jeg vil forresten minne dere på "Whats In My Bag" video som dere kan se under, før dere tar en titt på min nye baby.

Jeg går altså for litt store vesker når jeg først skal kjøpe en, men samtidig var jeg på utkikk etter den perfekte lille vesken lenge. En som ikke er for stor, men ikke for liten, en som matcher med det meste, er klassisk og ikke minst en som er av god kvalitet. Er det mye å be om, haha? Det er jo et helt hav av utvalg der ute, men det var ikke før jeg var i Paris at jeg fikk ordentlig øye på denne skjønnheten...

Alma BB i Damier Ebene mønster. Jeg har alltid visst om denne vesken, men jeg så faktisk ikke hvor fin og klassisk den var før jeg så den på Galeries Lafayette i Paris for noen måneder siden. Der og da endte jeg opp med en annen veske, men jeg fortsatte å tenke på denne. Anyways, jeg synes det er den perfekte vesken for anledninger man ikke ønsker å drasse med seg en tung veske og best av alt kan jeg style den med det meste - med andre ord: den perfekte lille vesken og jeg er så fornøyd med den!

Liker

Kommentarer

GODE SAMTALER

I dag ble jeg minnet på hvor viktig det er å ha gode samtaler med sine nære og kjære. Det er så utrolig viktig og noen ganger kan det redde deg fra å gå dypt ned i det mørke hullet som sluker din glede.

«Jeg gleder meg til 2019 er ferdig» sa jeg i dag rundt frokostbordet og mamma satte meg virkelig på plass med kloke ord som jeg virkelig trengte. Det tok ikke lang tid før jeg skammet meg over å ha latt negative tanker dekke over alt positivt som har skjedd i løpet av dette året. Jeg begrunnet det hele med at «2019 har hatt en så rar vibe», men hun minnet meg på alt det gode som har skjedd og som jeg virkelig ikke har fokuset på. Hun minnet meg på at vi er friske, at vi har mat rundt bordet og at vi er en lykkelig familie. Hun minnet meg på at jeg i år kjøpte en leilighet, fikk en jobb jeg elsker, beholdt den gjennom nedgang og at jeg har en livsglede jeg ikke må glemme.

Det eneste jeg tenkte på da, var hvor oppslukt vi mennesker kan bli av negativitet og hvordan vi lar en trist hendelse dekker over hundre herlige opplevelser. Det er vi som gir negativitet en verdi og det er vi som tilslutt sitter igjen med kontrollen og akkurat det må vi ikke glemme.

Etter en lang, fin og viktig samtale minnet hun meg på at for hver klage vi skal nevne, må vi først si ti positive ting som er i vårt liv - og hvis man følger denne regelen vil man ofte miste lysten til å si det negative. Det er faktisk veldig sant.

Ikke glem viktigheten av gode samtaler, for den reddet faktisk året mitt - thanks mom, du er en G.

COAT - GINATRICOT // JEANS & BEANIE - ZARA // BOOTS & SWEATER - NAKD // BAG & BELT - GUCCI

Søndagen har ellers vært veldig koselig. Jeg og familien tok turen til byen hvor det var utrolig god julestemning. Det er så vakkert hvor mye juletiden faktisk lyser opp en nokså grå Oslo! Vi satte oss på vår favoritt kafé, fortsatte de fine samtalene og shoppet litt. Nå skal vi straks hjem for å bake litt julekaker og lage noen digge mandler som er den perfekte lille julegaven!

Ha en fin søndag, fine dere.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

COLD BLUE DAYS

Endelig er alt som har noe med Black Week og Cyber Monday å gjøre ferdig for godt - i hvert fall for i år. Salg er gøy, men hvis du jobber med E-com og SoMe så skjønner du godt hva jeg mener. Wow for noen uker det har vært på jobb og det er veldig deilig å kunne legge dette bak seg og heller fokusere på alt det koselige som kommer med julen. I år er jeg faktisk skikkelig stolt av meg selv, for jeg har ikke tatt av med shoppingen, men heller fokusert på å kjøpe akkurat det jeg trenger. Det å bli mer bevisst på hva jeg kjøper av ting og tang er noe jeg har jobbet lenge med å bli flinkere til, og nå tenker jeg meg om flere ganger før jeg drar kortet.

Og dere, nå skal jeg være den irriterende personen som bare må dokumentere det med trening, men jeg har faktisk begynt å trene igjen - på ekte denne gangen. Først vurderte jeg å være basic b**** og ha dette som et nyttårsforsett, men så tenkte jeg på at det egentlig er veldig teit å vente med noe jeg faktisk ønsker å endre på her og nå og heller bare kjøre på med en gang. Derfor dro jeg helt spontant ned til kjelleren, dro frem boksehanskene som lå godt gjemt og løp til den første kickboxingtimen som var tilgjengelig. Tro det eller ei, men det var helt fantastisk å være i ringen etter 3 år med pause og jeg gleder meg til timen i kveld (blir nesten rørt av at jeg sier dette) Det er helt klart i ringen jeg hører hjemme.

REKLAME

Når det kommer til stilen min prøver jeg hardt å holde liv i mote-inspirasjonen denne vinteren. Det har faktisk vært veldig mange av dere som har skrevet til meg på Instagram og spurt om ulike tips og triks når det kommer til vintermoten og jeg skjønner at det er vanskelig. Det er noe med at man skal hold det stilig og samtidig varmt, og det kombinasjonen er ikke alltid så enkel nei..

Jeg har for det meste fokusert på strikk og store og varme kåper som jeg kan pakke meg selv inn i, og for tiden er jeg helt forelsket i strikkekjoler som har høy hals - akkurat som den jeg har på her! En klassisk kjole som denne liker jeg å style med en kåpe og et par boots, noen strømper (noe jeg ikke har på her) og et stilig skjerf som jeg slenger over. Det skal faktisk ikke så mye mer til, men det handler bare om å finne de riktige plaggene som passer sammen.

Hele antrekket mitt er forresten fra NAKD, og når jeg velger å gå for en tettsittende kjole, liker jeg at kåpen er litt oversized for å gi det hele et litt tøffere preg!

KJOLE - HER // KÅPE - HER // BOOTS - HER

x, Anna .

Liker

Kommentarer