DAYS LIKE THIS

I motsetning til livet har det vært veldig stille her inne og jeg har faktisk savnet å skrive til dere, holde dere oppdatert og være kreativ. I dag startet jeg dagen med frokost og style-talk sammen med Jimmy Choo hosted by CandidThat jentene, som er utrolig flinke! Det var en veldig fin, motefylt og inspirerende start på dagen, etterfulgt av en jobb som jeg gleder meg til å dra til hver eneste dag. Jeg er så glad for at jeg kan balansere de to tingene jeg liker å gjøre mest og at yrket mitt rett og slett går ut på å mate kreativiteten min.

Jeg har vært omringet av veldig mye moteinspirasjon, men de to siste dagene opplevde jeg noe som inspirerte meg på et helt annet nivå. I går ble jeg stoppet av en jente som sa hun likte bloggen min og at jeg måtte stå på videre og i dag kom en annen jente bort og komplimenterte antrekket mitt etterfulgt av en klem. Jeg har faktisk ikke ord på hvor glad det gjorde meg og det fikk meg til å tenke på hvor lite som faktisk skal til for å få noen andre til å smile. Jeg ble virkelig inspirert til å gjøre det samme, gå bort til andre og si noe som kan gjøre dem glad - enten om det er en fremmed person eller ikke. Det er nesten som om jeg vil ha det som et daglig mål - for det skader vell ingen?

Dress - ZARA // Shoes - From Italy // Bag - GUCCI

Dagens antrekk var inspirert av det dyret jeg hater mest, nemlig slanger. Denne kjolen er et av mine favoritt statement-plagg og gir meg skikkelig høstvibes. Kjoler som dette må være noe av det beste å bruke når været er så forvirrende som det er for tiden og jeg gleder meg faktisk litt til høsten bare for motens skyld.. Tenk på alle jakkene, kjolene, og tilbehørene vi snart kan kombinere - ihhh, det gleder faktisk mitt fashionhjerte.

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Hør meg hviske

Har du noen gang vært redd for din egen bønn?

Redd for å miste det du kanskje ikke er klar for å miste eller i det hele tatt bli fratatt det du en gang trodde du hadde?

De siste ordene du mumler før du legger deg og avslutter det hele med «amen». Har du noen ganger hvisket dem så sakte, at du nesten ikke kan høre deg selv - i håp om at noen andre kanskje kan?

For hva er egentlig den virkelige forskjellen mellom det som er ekte og den illusjonen du selv skaper?

Jeg vil ha ditt tegn, selv om jeg er redd for det - så hør meg hviske - igjen og igjen.

I'M WEARING...

Jeans - Forever21
Denim Jacket - ZARA
Bag - Gucci
Boots - Stockholm Design Group
Belt - Cala Jade
Sunglasses - eBay

x, Anna .

Liker

Kommentarer

ACTION & SPONTANITET

Nora beskrev livet mitt perfekt i dag da hun sa "du har basically blitt kastet på en tredemølle på høy hastighet uten oppvarming". Det er veldig sant, i hvert fall når det kommer til jobblivet for tiden, haha. Jeg har fått en ny jobb som Social Media Expert på VITA og det er mildt sagt VELDIG mye å gjøre - spesielt i oppstartsfasen. Det er noe med å komme inn i en ny rutine, bli kjent med så mange mennesker som skal bli mine kollegaer og ikke minst sette meg inn i målene og visjonen til en helt ny bedrift - det er mye, men utrolig spennende og jeg er super takknemlig for å være en del av dette.

Det kom brått på for mange at jeg skulle få ny jobb - faktisk kom det brått på for meg selv, men noen ganger må man bare hoppe i det, følge magefølelsen og ta tak i nye utfordringer - og det er akkurat derfor jeg tok dette valget. Litt action i hverdagen må jo til?

Ved siden av en del action, er det egentlig ganske godt for tiden. Jeg er takknemlig for alt som kommer min vei, jeg omringer meg selv med de menneskene som virkelig betyr noe for meg, jeg minner meg selv på å puste litt midt i mellom all løpingen og prøver å nyte hver eneste dag som går.

Og ja, helt random, men i dag fikk jeg plutselig lyst til å pierce øret mitt og dro rett etter jobb for å gjøre det - litt spontanitet skader vel ingen?

x, Anna .

Liker

Kommentarer