GIRLSTRIP TO...

Da var det endelig min tur for å reise og denne gangen gjør jeg det med 6 gode venninner! Vi setter nemlig kursen til Makedonia for å nyte et nytt land og ikke minst resten av sommeren sammen og jeg gleder meg utrolig mye til det.
Dagen startet allerede klokken 04:00 - så vi er litt slitne, men samtidig veldig gira for denne turen. I skrivende stund sitter vi på Gardermoen og får i oss litt mat og drikke før vi setter kursen mot varmere strøk som blir utrolig deilig. Jeg er skikkelig klar for 30+ grader, sol og skikkelig sommer vibes - Makedonia here we come!

x, Anna .

Liker

Kommentarer

Feeling 23

Hallo alle fine!

Kan noen please fortelle meg hvorfor tiden går så fort når man har ferie, for jeg er i sjokk? At tiden går fort betyr også at man har det gøy og sånn sett kan jeg ikke klage. På søndag ble jeg 23 år gammel og den feiringen varte i hele to dager, takket være vennene mine, haha! En herlig gjeng med gode venner hadde samlet seg for å feire meg og det var utrolig koselig fra start til slutt. Dagen var fylt med super god stemning, fantastisk mat, latter og kun good vibes.

Jeg fikk forresten mange spørsmål om hvor vi spiste og kan som libaneser trygt anbefale Feniqia på Lillestrøm. Vi gikk for libanesisk Meze og både maten og servicen var topp! Resten av kvelden var vi hos Sevval hvor jeg ble møtt med enda mer kake, overraskelser og masse kjærlighet.

Jeg er så takknemlig for enda et år og for å ha så mange nydelige mennesker rundt meg - det er det som virkelig betyr noe. Har har dere bildedryss fra gårsdagens feiring ✨

x, Anna .

Liker

Kommentarer

TURISTER I EGEN BY

Så lenge jeg skal være hjemme store deler av sommeren, er det bare å gjøre det beste ut av det! I går var jeg ute med noen venner og var bokstavelig talt turister i egen by, haha! Det er faktisk mye hyggelig man kan gjøre i Oslo, i hvert fall når sola skinner.

Takk og pris er vennene mine like glad i lange gåturer som meg og vi endte opp med å ta en skikkelig koselig bytur etter å ha fått i oss en del mat - vi måtte altså lowkey fordøye maten ved å gå rundt halve Oslo. Vi startet faktisk dagen tidlig med å se fotballkampen til Ayoub og dro deretter til Lekteren for å spise lunsj. Jeg elsker Lekteren og vi var så heldige med å finne den perfekte plassen. Jeg gikk selvfølgelig for min favoritt på menyen: Moules-frites og gutta gikk for alt annet, haha - de spiser alltid så sinnsykt mye og jeg blir like imponert hver gang.

Dretter tok vi turen til PARADIS som er min favoritt Geleteria i Oslo. Man har selvfølgelig alltid plass til dessert og ingen ting passet bedre enn en god, kald og frisk is. Vi måtte faktisk sette oss i skyggen og spise den fordi jeg nesten fikk solstikk og resten av dagen gikk bare ut på å nyte finværet - her har du noen bilder fra gårsdagen!

oooog, jeg er bare litt misunnelig på skoene til Ayoub.

Jeg tulla ikke når jeg sa "turister i egen by" - hahaha! Jeg får alltid disse guttene til å gå utenfor komfortsonen sin og nyter hvert eneste sekund av det. PS. legg merke til hånda til Abdul.

Jeg tvang dem selvfølgelig med på noen bilder også! I går gikk jeg for en søt, men samtidig sporty look! Kjolen er fra GANNI, Belte fra Cala Jade, Sko fra NIKE og Veske fra GUCCI.

Her later de som om de ikke vil bli tatt bilde av, men hehe - vi vet alle hva sannheten er. De er cute da ❤️

x, Anna .

Liker

Kommentarer