SPINAT SALAT

Noe av det beste jeg vet om er salater og jeg elsker at noe så sunt kan være så digg!
En av mine favoritter er denne spinat salaten som seriøst er så enkel å lage. Selv om det ikke er så mange ingredienser i selve salaten ligger magien i selve dressingen og er det som gjør den så god.

Hvis du elsker syrlige salater som meg (og spinat ofc) kan jeg garantere at du vil elske denne - her har du ingrediensene!

GRØNNSAKER:
Spinat
Løk eller rødløk

TOPPING:
Valnøtter
Fetaost

DRESSING:
Olivenolje
Sitron
Granateple Sirup
Salt
Sumak krydder

Enjoy!

  • FOOD

Liker

Kommentarer

SNAKE STATEMENT

Jeg har ikke helt klart å komme meg over Snake Print trenden og kjøper fortsatt inn plagg med dette mønsteret - snakk om statement altså! Jeg fikk øyet på et skjørt som er identisk med veggen på rommet mitt og måtte bare ha det - haha.

Selv om jeg er veldig glad i dette mønsteret er det ikke så enkelt å style og jeg pleier å være ekstra forsiktig med hva jeg kombinerer plagget med, da det fort kan bli for mye og fordi jeg ellers ikke er så fan av å mikse mønster. Siden det skriker statement av dette skjørtet ønsket jeg å ha det i fokus og kombinerte det derfor med kun svarte plagg. Her har du litt inspirasjon til hvordan du kan style et plissert statement-skjørt!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Q&A

Hva var det beste og verste med Dubai turen?
Åhh - det er et skikkelig vanskelig spørsmål, for vi koste oss seriøst fra start til slutt!
Det beste med turen vil jeg si var stranden som vi lå på hver morgen på JBR og selvfølgelig ørken-safari som var utrolig gøy. Det er mange som har blanda meninger om opplegget rundt ørken-safari, men det er virkelig hva man gjør det til selv og jeg manglet ikke godt selskap for å si det sånn! Du kan kaste meg og jentene hvor som helst og vi vil fortsatt klare å lage liv, haha!

Det verste med Dubai må være trafikken. Hvis du først blir stuck i trafikken så kan du like godt lukke øynene og sove - for det kommer til å ta sin tid. Jeg husker at jeg skulle utenfor Dubai for å besøke familie en dag og havnet opp i verdens lengste kø.


Hvordan går treningen?
Hehe, så hyggelig at du spør.. Jeg har trent noe her og der, men det har dessverre ikke vært noe som jeg har fått til fast. Det er rett og slett fordi jeg endelig har funnet ut av at treningssenter ikke er noe for meg. Jeg klarer ikke å finne motivasjon av å trene med maskiner og savnet virkelig den menneskelige delen av treningen. Derfor.....*trommevirvel* skal jeg starte med KICKBOXING igjen! Det er mer enn tre år siden sist og jeg føler at ringen bare skriker etter meg. Nå har jeg en trener å forholde meg til, jeg har et team og jeg har et tidspunkt som jeg må dukke opp til - og det er akkurat det som skal til for at jeg skal klare å komme meg på trening.


Føler du at BI er en bra skole? I såfall hvorfor?
Jeg var veldig fornøyd med BI og har skrevet mye om skolen, utdanningen og retningen jeg tok på bloggen tidligere. Alt under dette teamet kan du finne under "EDUCATION" kategorien på bloggen min eller ved å trykke HER !


Hvordan ble du og Someia kjent?
Jeg og Sommi ble faktisk kjent gjennom en annen bestevenninne som heter Nada - altså felles venner. Vi har kjent hverandre kjempe lenge, men det var først for noen år siden at vi faktisk ble så close som vi er i dag. Jeg er så takknemlig for å ha henne i mitt liv - hun er en blessing.


Hvordan contourerer du nesa uten at det ser "skittent" ut?
Regel nummer 1 for meg er å ikke bruke kremete produkter når man skal konturere. Jeg bruker alltid et mildt bronze-farget solpudder og bruker en smal børste for å legge produktet. Jeg føler at det veldig enkelt kan bli flekkete og "oljete" hvis man bruker kremete produkter.


Hva er planene dine nå som du er ferdigutdannet?
Planen min foreløpig er det jeg driver med nå. Jeg er Social Media Manager, innholdsskaper og Markedskoordinator for en bedrift og trives veldig med det jeg jobber med. Jeg har nylig tatt over stillingen til vår markedssjef i en liten periode og gleder meg veldig til å lære mer og ikke minst utvikle meg innenfor den bransjen jeg jobber i. Selv om jeg blir en hektisk periode fremover ser jeg veldig frem til å utfordre meg selv og se hvor mye jeg kan presse meg selv (på en sunn måte).

Så ja, planene jeg ønsket å nå etter utdanningen har jeg vært veldig heldig med å oppnå etter kort stund, men det betyr selvfølgelig ikke at jeg er tilfredsstilt med det. Jeg har mange planer jeg ønsker å jobbe mer med og som jeg selvfølgelig skal dele med dere når den tid passer seg!


Når får du leiligheten din?
Jeg får leiligheten min i 2021 - så det er fortsatt en god stund til. Selv om det frister å flytte inn med en gang og virkelig sette et personlig preg på sin egen plass er jeg glad for at jeg fortsatt er hjemme slik at jeg kan være med under Hani sin oppvekst. Så tidspunktet passet veldig bra sånn sett.


Kommer du til å lage house Tour av leiligheten din?
Ehhhhh, Selvfølgelig!! Jeg gleder meg så mye til å innrede min egen leilighet og skal ta dere med på denne reisen fra start til slutt!


Hvorfor bytte du ikke videregåendeskole hvis du ikke trivdes der du var?
Det er flere av dere som har stilt meg dette spørsmålet etter at jeg delte innlegget og jeg skjønner at det er mange som lurer på dette - for det er ikke vanskeligere enn å søke inn på en ny skole. For meg var det andre ting som lå i bakgrunnen. Jeg hadde jobbet så hardt for å i det hele tatt kunne komme inn på skolen og ønsket ikke å gi meg kun på grunn av miljøet. For meg hadde det vært det samme som å gi opp et stort prosjekt fordi man er redd for småting - og jeg klarte ikke å akseptere tanken. Derfor bet jeg heller tennene sammen og fokuserte på å nå målet mitt. Undervisningen var veldig bra på Elvebakken i motsetning til andre skoler i Oslo, men det var kun miljøet som jeg ikke klarte å like eller i det hele tatt passe inn i. Jeg prøvde hele tiden å minne meg selv på at jeg er på skolen for å lære og ikke for å danne relasjoner - for det hadde jeg uansett utenfor skolen og det var det eneste som drev meg videre. Jeg ville rett og slett ikke gi opp og derfor fortsatte jeg.


Hvordan ble du og Rawdah kjent?
Vi ble kjent gjennom sosiale medier. Hun er verdens nydeligste jente og hun inspirerer meg på SÅ mange måter. Hvis du ikke følger henne på Insta (@rawdis) så vet jeg ikke hva du venter på, sis...


Er du Sunni eller Shia muslim?
Jeg er muslim. Enough said.


Hvordan er størrelsene på Alexander McQueen skoene?
Skoene vil jeg si er True To Size. Jeg har dem i størrelse 37 og er det jeg bruker til vanlig som feks. Nike Air Force. Samtidig må jeg innrømme at de ikke er verdens deiligste og mest komfortable sneakers, da de er litt stive. Ellers synes jeg de er verdt pengene fordi de rett og slett er de fineste hvite sneakersene man kan finne der ute - i mitt hode er sko investering og ikke spør meg hvorfor eller hvordan - det er bare sånn :)


Hvilken "billig" kleskjeder er dine favoritter?
Jeg ELSKER Zara og det tror jeg at mange av dere har fått med seg, haha! Jeg er også veldig glad i MANGO, Weekday, GinaTricot, TopShop, Bershka og Pull&Bear.


Hvordan planlegger du reiser?
Haha, jeg er faktisk ikke flik til å planlegge reiser og tar det meste veldig spontant! Jeg elsker følelsen av å hoppe på et fly når man minst forventer det og bare kjenne på at man lever (høres jævlig cliché ut, men det er sant). Når det kommer til planlegging av hva jeg skal på reiser liker jeg å gjøre litt research før jeg setter meg på flyet og skriver ned hva jeg vil gjøre under oppholdet mitt. Jeg pleier ikke å skrive ned når jeg skal besøke ulike ting, men lager heller en liste som jeg velger destinasjoner fra avhengig av hva jeg vil gjøre akkurat den dagen - igjen veldig spontant. Noen ganger synes jeg det kan være slitsomt å planlegge for mye - man er jo tross alt på ferie og da liker jeg å ha det ganske chill.


Hvilken bronzer bruker du?
Hvis jeg skulle valgt et sminkeprodukt som jeg ikke kunne levd uten så hadde det vært en bronzer og som et resultat av dette har jeg MANGE! Altså jeg elsker å finne nye bronzere og tester konstant nye som kommer på markedet, men mine all time favoritter er Soleil Tan De Chanel og Isadora sin klassiske i fargen 94 Matte Tan - her har du både en drugstrore og highend bronzer!


Er den lille babyen du legger ut bilde av broren din og har dere samme far?
Haha, jeg skjønner at folk kan bli forvirret av aldersforskjellen her, men ja - det er min lillebror og nei, vi har ikke samme far.


Hvordan kjenner du Zain fra den libanesiske filmen?
Det er virkelig en liten historie i seg selv. Som mange av dere sikkert fikk med dere ble jeg veldig påvirket av denne filmen og delte dette med dere på bloggen. Like etter kontaktet en venninne som heter Julie meg og fortalte at mannen hennes hadde jobbet med å få denne filmen til Norge og at Zain er bosatt i Norge i dag - noe jeg ikke visste i det hele tatt. Anyway, etter noen uker kontaktet Julie meg igjen og spurte om jeg kunne arabisk fordi Zain og faren hans trengte en tolk under et Oslo opphold og selvfølgelig sa jeg ja! På grunn av dette har jeg og Zain blitt kjempe gode venner og vi snakker med hverandre så og si hver eneste dag, haha. Han er en skikkelig godgutt.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer