DUBAI BY NIGHT

Vi koser oss så mye i Dubai og til nå har vi valgt å holde det ganske spontant og chill med planene. Igår startet vi som sagt dagen på stranda og dro senere ut for å utforske CityWalk og La Mer som var to helt nydelige steder - altså jeg har enda ikke sett noe her som ikke er fint her! Best av alt avsluttet vi kvelden med noen burgere på SALT og var noe jeg har ventet lenge på. Jeg er en skikkelig burger person og hadde hørt så mye om disse og kan med hånda på hjertet si at det er worth all the hype - for dette er de minste, men diggeste burgerne jeg noen gang har smakt!


Gårsdagens antrekk var denne kjolen fra ZARA som jeg stylet med et hvitt belte rundt midjen sammen med et par matchende kitten heels - enkelt, behagelig og chic!

Fremover blir det litt mer av planer - for det er mange steder vi vil besøke og mye vi vil oppleve. I dag skal vi til et av verdens største shoppingsentere, nemlig Dubai Mall.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

HELLO DUBAI

Lite søvn, men masse energi beskriver gårsdagen helt perfekt. Vi landet ganske tidlig og var litt slitne etter en lang flytur, men ønsket fortsatt å utnytte dagen så godt vi kunne. Det første vi gjorde etter å ha levert koffertene til hotellet var å finne et sted vi kunne spise og endte opp med skikkelig digg lunsj langs strandkanten på JBR. Denne lunsjen var en god start og ikke minst et godt tegn på at vi kommer til å spise mye godt og bra her – mmmm...
Etter hvert gikk vi tilbake til hotellrommet med den FINESTE utsikten mot Jumeria Marina og hvilte litt før vi satte kursen mot Burj Khalifa som er mye høyere enn det jeg trodde, haha! Vi satte oss på en veldig søt libanesisk restaurant som heter Zahr El-Laymoun og nøt både utsikten og musikken av den populære fontenen. Med tre overtrøtte jenter ble det mildt sagt mye latter og allerede gode minner skapt fra første dagen i dette landet.

Nå skal vi straks sette kuren mot stranda og endelig bade og ikke minst sole oss. Senere vet vi ikke helt enda hva vi skal og tenker bare å ta det på sparket – denne ferien er det en ting som er i fokus og det er å slappe av.

xx, Anna .

  • TRAVEL

Liker

Kommentarer

PREPARE FOR TAKEOFF

Hvis det er en ting jeg har skikkelig behov for akkurat nå så er det en ferie - og ikke en hvilken som helst ferie, men en varm en. Dette er den første vinteren hvor jeg ikke er student og jeg ble virkelig slått av vinterdepresjonen. Jeg har aldri vært så demotivert som jeg er nå og jeg må bare komme meg vekk for å lade opp energien og ikke minst humøret igjen!

Etter en hektisk periode er det endelig på tide med ferie som jeg har gledet meg kjempe masse til! Istedenfor å vente på sommeren har jeg heller valgt å reise til den og det blir så digg å koble helt av og nyte varmen som jeg har savnet. Jeg Sommi og Vanessa setter nemlig kursen mot Dubai og ser skikkelig frem til det! Det blir så digg å være på stranda hver enste dag, nyte god mat, shoppe og ikke minst møte noen familiemedlemmer igjen!

Vi blir der i 10 dager og har så mye morsomt på planen - and guess what; jeg skal VLOGGE hele turen! Dette blir min aller første reisevlogg og det blir veldig gøy å sjekke ut om jeg liker det eller ikke. Jeg tenker uansett at det er et fint minne å ha og ikke minst noe som blir gøy å dele med dere da mange har etterspurt vlogs.


Vi har en 8 timers flytur i vente og når det kommer til antrekket liker jeg alltid å holde det komfortabelt, men samtidig stilig. Jeg gikk for en beige tracksuit fra VisionaryOutfit og stylet den med noen gullsmykker, et par hvite sneakers og en skinjakke - og best av alt så matcher jeg med bestie! Anyway, vi har nettopp sjekket inn, shoppet litt på Duty Free og venter kun på å boarde. Dubai here we come!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer