MY FAVORITE WINTER BEAUTY PRODUCTS

Inneholder sponsede produkter

Hallo fininger!

Jeg håper dere har hatt en fantastsik julefeiring og ikke minst ferie! Som dere sikkert har fått med dere så har det vært litt stille her inne og det er rett og slett fordi jeg trengte en liten pause selv og ville nyte ordentlig kvalitetstid sammen med familien. I løpet av de siste dagene har jeg både vært i Oslo og Fagerstrand og bokstavelig ikke gjort noe annet enn å være sammen med familien min. Selv om det er noen dager igjen av ferien kan jeg si at jeg er back on track med fulladede batterier - Jeg er skikkelig motivert og gleder meg til å oppdatere denne bloggen mye fremover.

Nå er det en veldig god stund siden jeg har delt noen favoritt produkter med dere og endelig har jeg klart å samle noen gode produkter som er verdt å anbefale! Denne gangen bestemte jeg for å gjøre det på en litt annerledes måte og spilte heller inn en video isteden for å legge ut et innlegg som jeg ellers har gjort. Personlig synes jeg det er mye morsommere å snakke om disse produktene slik jeg gjør her, men ønsker selvfølgelig å vite hva dere foretrekker.

Jeg hadde planer om spille inn denne videoen for en stund siden, men det var helt umulig da jeg var syk og så vidt hadde stemme.. Anyways babes, videoen ligger nå ute hvor jeg snakker om mange gode produkter som har vært livreddere den siste perioden og spesielt i vinter. Jeg vil også at dere skal vite at noen av disse er sponset, men at det er langt ifra hvorfor jeg snakker om disse. Dette er min ærlige mening om produktene og jeg har selv valgt ut hva jeg skal snakke om i denne videoen. En annen ting jeg vil at dere skal vite er at jeg aldri hadde anbefalt dere noe som jeg ikke liker eller står for - enjoy babes!

VIL DU AT JEG SKAL DELE MINE FAVORITT PRODUKTER GJENNOM ET INNLEGG ELLER EN VIDEO?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

The Last Touch

I samarbeid med Glitter

Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet meg kort, selv om jeg nesten var sikker på at jeg skulle bli det. Man kan gjøre så mye mer med kort hår og det blir så lekent i forhold til et langt som bare henger der. Min siste obsession etter at jeg klippet håret er faktisk hårpynt og spesielt spenner! Jeg har nettopp begynt å bruke det og liker det så godt! Før var dette noe jeg aldri kunne vurdere å gå med, men jeg har nok endret mening der. Noen spenner kan gi en utrolig søt og feminin look og jeg elsker å kombinere dem med litt bølger i håret.

I går tok jeg turen innom Glitter for å plukke ut litt Hair Accessories og ble helt forelsket i utvalget de hadde. Jeg valgte mange forskjellige spenner som kan passe til forskjellige antrekk og anledninger og tenkte å vise dere noen av dem her! Det jeg likte aller best med spenner er at de virkelig kan være en redning på bad hair days.

Det er veldig kult å kombinere flere spenner sammen og jeg har her gått for to spenner i gull-og bruntoner. Altså disse to fargene sammen er noen av det fineste og jeg elsket hvor bra de så ut på min hårfarge. Ved å mix´e og match´e kan man også skape en skikkelig statement look og her er det bare å slippe kreativiteten løs!

Ahhh, disse perle-spennene er mine favoritter! De er klassiske, stilrene og passer med absolutt alt. Jeg fikk også høre at de er bestselgere på Glitter og skjønner virkelig hvorfor! Det kan fort bli veldig "søtt" med perler, men her har jeg valgt å ha mye volum og bølger i håret for å skape en litt rocka look med et søtt preg.

Jeg elsker alt som skinner og som er strass og får skikkelig New Years Eve Vibes av denne her!

Og ja, dere vet jeg elsker gull detaljer - kan vi bare snakke om hvor BOMB denne spennen er? Jeg føler meg som en gresk gudinne i den, haha jk - MEN skjønner du hva jeg mener? i LOVE!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

CHRISTMAS VIBES

Hallo alle fine!

Aller først, beklager så mye for en veldig dårlig oppdatering den siste perioden. Jeg har hatt influensa og vært sengeliggende i flere dager og det var virkelig bad timing. Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men føler meg så mye bedre enn det jeg gjorde for noen dagen siden - så takk gud for det!

Det er endelig juleferie og kanskje den koseligste tiden i løpet av hele året. Jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med venner og familie før 2019 banker på døren. Kan vi også snakke om hvor koselig byen er med all julepynten? Jeg, Sommi og Elisar måtte selvfølgelig ta turen innom Jul i Vinterland i år også for å komme i skikkelig julestemning og ikke minst spise masse Churros - mmmm!

I dag er det flere ting som må gjøres og jeg føler jeg må være skikkelig effektiv. Jeg må blant annet finne flere antrekk til flere fester og kjenner at det kommer til å bli en liten utfordring... Anyways, jeg håper dere får en fantastisk god jul!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer