JEG HAR KJØPT LEILIGHET!

Life update ...

OMG DERE. Jeg har vært gjennom de to mest hektiske dagene i løpet av hele mitt liv og kan endelig si at jeg har kjøpt min egen leilighet (hyyyyyyyyyyyyyyyl)! Jeg kan nesten ikke tro det og har fått folk til å klype meg i armen i hele dag. Planen var ikke å kjøpe leilighet helt enda, men ting bare skjedde så fort - alle brikkene falt på plass og jeg tenkte at jeg bare måtte gi alt og gå ALL IN! Det er noe med at jeg når jeg virkelig finner noe jeg vil ha så gir jeg meg ikke et eneste minutt før jeg får det til og denne leiligheten var et slikt prosjekt for meg. Så nå sitter jeg her, jævlig sliten, men med en signert kontrakt, en fot i boligmarkedet i Oslo og med masse stolthet og glede.

Samtidig er dette et helt nytt byggeprosjekt som ikke er på plass før en liten stund, men det passer meg helt perfekt da planen ikke var å flytte ut helt enda. Jeg gleder meg så utrolig mye til å innrede mitt eget hjem og har allerede begynt å se på interiør inspo, haha! Åhh, ingenting er bedre enn å se resultater av hardt arbeid og jeg er så takknemlig og glad. Denne reisen skal jeg selvfølgelig ta dere med på og jeg gleder meg til det!

Håper dere får en fin kveld, babes <3

xx, Anna .

  • LIFESTYLE

Liker

Kommentarer

COLD DAYS.

Før kunne jeg ofre litt varme for motens skyld, but these days are over - på ekte. Jeg orker sånn helt seriøst ikke å fryse og gikk til innkjøp av superundertøy. "California jenta" som alle rundt meg kaller meg har klart å bli nordisk og ikke minst innsett at hun faktisk bor i et veldig kaldt land. Det tok meg bare 22 år, men bedre sent enn aldri!

Det å gå med skinny jeans ble derimot litt vanskeligere enn forventet og den eneste fordelen med det trange og stikkende undertøyet (uten om at det er varmt) er at jeg fikk enda en grunn til å kjøpe meg et par med nye bukser og begynte derfor jakten på de perfekte vide buksene som sitter som et skudd.

Min utfordring er at jeg er lav og kan derfor slite med å finne noen bukser som sitter bra - og når jeg først skal gå for noen som er litt vide så må de sitte perfekt på, med tanke på lengde og form. Etter litt leting fant jeg de fineste buksene hos Zara! Stoffet er så fint og varmt i seg selv og går med alle mine høst-og vinterplagg. Den finnes i utrolig mange farger og jeg anbefaler deg å ta turen innom butikken hvis du også er på utkikk etter slike bukser. Disse passer perfekt med et par boots, en digg genser og en lang kåpe - akkurat slik som jeg valgte å style den her!

I´M WEARING ...

Trousers - ZARA
Boots - BIANCO
Coat - H&M
Bag - LOUIS VUITTON
Knit - GINA TRICOT
Belt - GUCCI

xx, Anna .

  • FASHION

Liker

Kommentarer

My plans for the weekend.

Fredag

Jeg tror ikke at jeg har vært så takknemlig for at det endelig er helg, som jeg var i går. Uken som gikk er noe av det mest slitsomme og hektiske jeg har vært med på og jeg trenger virkelig å lade opp batteriene. Det har vært veldig mye å gjøre på jobb med forbindelse med Black Week, men takk og pris er det bare 1 uke i løpet av hele året.

Planene mine etter jobb var å møte jentene - alle har hatt så mye å gjøre i det siste og vi satte alle av fredagskvelden for å gjøre noe gøy sammen. Det ble Bowling etterfulgt av de historiske bilturene våres - en perfekt avslutning på en slitsom uke.

Lørdag

Den første og viktigste planen for denne lørdagen var å sove lenge. veldig lenge. Jeg sto ikke opp før 12:30 tiden og kunne ikke vært mer fornøyd med det. Jeg vet at det er digg å stå opp tidlig for få så mye som mulig ut av dagen, men søvn er helt nydelig det også - sorry not sorry. Selv om jeg har hatt en treig morgen betyr det ikke at jeg skal være slapp hele dagen. På to do listen min i dag finner du:

🍵 | Nyte en god og stor kopp med te imens jeg planlegger uken som kommer. Neste uke er full av events, møter og ikke minst jobb og jeg må ha alt planlagt og strukturert før den tid.

📧 | Lage en digg frokost og dykke i en inbox full av e-mails. Jeg har ikke hatt ordentlig tid til å sjekke ut alle e-mailene mine og jeg må sette av litt tid for å gjøre dette i dag og få svart på alt som er viktig.

📦 | Jeg har fått noen PR-pakker i løpet av uken som jeg må få åpnet og sjekket ut ordentlig. Det er jo noe av det beste å gjøre og jeg gleder meg til å sjekke ut spennende nyheter! Kanskje får dere en smakebit av noen av pakkene mine på story idag?

🛍 | Jeg må også en tur innom byen senere i dag. Jeg har noen ting jeg må bytte og noen must-haves som må kjøpes inn igjen. Det er jo også så koselig å være i byen i det siste - julepynten gir en skikkelig god følelse og jeg tenker å dra ned alene fordi jeg rett og slett vil nyte litt alene tid.

🏠 | Resten av denne lørdagen skal gå ut på å slappe ordentlig av og kose meg i sofakroken med en ny serie. Tenker å starte med Big Litte Lies - har du sett den før?

Søndag

Søndagene mine er alltid hektiske, men ikke minst morsomme og produktive! Det å være en fulltidsblogger og i tillegg jobbe fulltid et annet sted er litt utfordrende noen ganger og det krever derfor at jeg planlegger alt skikkelig. Søndagene mine er dager jeg kaller "Content Days" hvor hele dagen går ut på å skape innhold til mine kanaler. På planen imorgen står det:

📷 | Jeg skal møte @lailan tidlig imorgen for å knipse noen bilder! Det har nesten blitt vår lille "søndagstradisjon" og det er godt å ha henne tilbake etter eksamensperioden hun har måttet krige seg gjennom.

💻 | Jeg har en del produkter som jeg nå har testet en stund og skal gjøre klar noen reviews som jeg skal dele med dere! Omg, jeg har brukt så utrolig mange bra produkter for tiden og jeg gleder meg til å vise dere disse.

💕 | Senere på dagen er jeg og jentene invitert på middag hos Sevval! Vi har vært så flinke denne helgen og som du sikkert har fått med deg så er vi en gjeng som liker å møtes ofte, haha! Dette blir en kveld med masse god mat, joggebukser og god stemning!

God helg fine dere!

xx, Anna .

  • LIFESTYLE

Liker

Kommentarer