KLOKKEN ER ONSDAG

07:00
Alarmen ringer for hundrede gang og jeg kan ikke annet enn å tvinge meg opp fra senga.
​Planen var egentlig å våkne 06:15, men kan vi alle le av den vitsen?

07:57
Jeg går kjapt ut av døra og innser at været er like ille som i går - faktisk verre, for jeg hater slush-vær mer enn alt. Jeg har uansett pakket meg selv inn i den diggeste teddy-kåpen og beats med håp om at det skal få opp humøret, men kommer raskt på at jeg har mistet mine AirPods og er grunnen til hvorfor jeg faktisk tok frem beatsa idag :))))

08:05
Kommer frem til t-bane stasjonen og meldingen om at banen min er 56 minutter sen slår meg i trynet.
​Hurra for Ruter - dette er andre gang på en måned.

08:17
Setter meg i en taxi etter å ha ventet på den i 10 min - det føltes som år og dager i regnet.
​Taxisjåføren begynner å chatte om han skal ta Ring 3 eller E18, men jeg prøver på en lowkey «yalla bro få meg til jobb asap»-måte å signalisere om at jeg egentlig ikke bryr meg om det.

08:34
Jeg innser at jeg er skjært og informerer jobben om at jeg blir sen.

09:01
Sitter fortsatt fast i trafikken, men finner faen meg ut av at KARPE SKAL HA TURNÉ NESTE ÅR OG AT LIVET PLUTSELIG SMILER IGJEN SELV OM DET ER KAOS OG REGN OG MØRKT OG EKKELT.

09:05
Endelig er jeg fremme på kontoret og nå er det på tide å starte jobbingen!

17:10
Jeg er ferdig på jobb, setter kursen mot bussen og angrer lowkey på at jeg har lagt planer om å trene i kveld. Samtidig gleder jeg meg fordi jeg ikke har sett Songul på lenge.

18:00
Stefaren min har laget verdens diggeste hjemmelagde burger og jeg setter meg ned for å spise og jobbe litt med bloggen før jeg raskt må ut igjen. Jeg kjenner faktisk at det er lenge siden jeg har vært ordentlig hjemme og det har vært fullpakket med planer nesten hver eneste dag.

19:33
Songul plukker meg opp og vi kjører mot treningssenteret. Det var faktisk digg når jeg først var der og følelsen av å få på boksehanskene igjen var fantastisk. Hvis det er en sport som virkelig føles riktig for meg så er det kickboxing.

20:15
Vi blir sittende i bilen å snakke en stund. Voksenlivet har virkelig tatt over både meg og alle rundt og det er litt synd at man ikke møtes like ofte som før. Jeg elsker uansett at vennskapet aldri forandrer seg og at det alltid er like chill uansett hvor lang tid det tar mellom hver gang. Tid tester vennskap.

21:00
Jeg er hjemme igjen og nå skal jeg nyte en lang dusj, lage meg noe digg kveldsmat og gjøre meg klar til imorgen.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

SIX GOLDEN FAVORITES

Noen av produktene er sponset, men innlegget er ikke en del av en kampanje eller et betalt samarbeid.

I dag vil jeg dele noen av mine golden favorites med dere! De av dere som har lest bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i gull detaljer og generelt alt som kommer i den fargen og i dag skal jeg snakke om noen produkter og små ting som jeg elsker og ikke minst anbefaler!

I want to share some golden favorites with you today! If you have been reading my blog for a while, you know how much I love everything that is dipped in gold! Here are some golden products and accessories that I love and recommend!

THE BODY SHOP, HONEY BRONZE
Jeg har snakket om dette produktet flere ganger, men den fortjener virkelig all skryt. Dette er en olje som gir den fineste gløden og bronzefargen til kroppen og passer til absolutt alle hudtyper. Dette er et eksempel på et produkt som jeg aldri kommer til å bytte ut!


IDEAL OF SWEDEN, MAGNETIC RING MOUNT
Jeg har aldri vært fan av popsockets, men etter at Ideal Of Sweden kom med sin egen ring ble jeg helt forelsket. Jeg går jo kun med deksler fra Ideal Of Sweden og det som er gull verdt (hehe ;)) er at den fester seg til alle dekslene deres på grunn av magneten som ligger i både ringen og dekslene - genialt spør du meg! Designet har også mye og si for meg og jeg elsker at den kan brukes til mye forskjellig.

Hvis du vil ha en selv kan du kjøpe den HER og bruke koden RASMIAANNA20 for å få 20% på et helt kjøp!

VINTAGE EARRINGS FROM IRAN
Disse øredobbene har dere sett meg bruke mange ganger og de er uten tvil favoritten i smykkeskrinet. Dette er noen vintage øredobber fra Iran som er mamma sine, men som jeg ikke klarer å holde meg unna.


KIKO, DARK TREASURE HIGHLIGHTER 02 GOLD BRIGHTNESS
Da jeg var innom KIKO i Cannes fikk jeg øye på en helt ny highlighter de hadde fått inn og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte denne. Dette er den perfekte gull highlighteren med en super pigmentering. Anbefales hvis du feks. liker Amrezy highlighteren fra Anastasia Beverly Hills. Det tok ikke lang tid før denne ble en favoritt hos meg!

DAVINES TEXTURE OIL
Davines sin Texture oil er helt amazing! Den smelter i håret, er ikke klissete i det hele tatt og gir deg muligheten til å gi det perfekte løftet til håret! Jeg har brukt denne nesten hver dag etter at jeg fikk den og anbefales til deg som har lite volum og liv i håret.


INGLOT, SPARKLING DUST
Dette er definisjonen på magisk gull i en krukke. Pudderet gir deg den fineste gløden og kan brukes i ansiktet, på øynene og ikke minst kroppen. Jeg elsker at jeg kan gjøre så mye med det!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

BACK TO BASICS

I´M WEARING:

Coat - H&M
Bag - Zara
Top, Belt & Jeans - BikBok
Heels - Bershka
Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer