Tilbake til sommeren.

Gårsdagen var bare helt fantastisk. Jeg må starte med å si at jeg aldri har følt meg så hjemme i en fremmed by før. Alt av gatene, maten, språket og hele viben denne byen bærer på traff meg skikkelig og jeg blir veldig glad av å være her. Vi er også veldig heldige med været og det bidrar selvfølgelig til å skape en god og koselig stemning. Jeg har bokstavelig talt reist tilbake til sommeren og akkurat det kan jeg ikke klage på! Hele gårsdagen gikk ut på å utforske byen og spesielt maten som de fleste av dere har sikkert har sett på min story, haha! Franskmenn kan mat og det kan jeg nå garantere. Vi startet med å ta en digg lunsj på O’kay Beach som lå på stranda etterfulgt av litt shopping og endte det hele på den aller eldste restauranten i Cannes som heter Auberge Provencale. Denne anbefaler jeg alle å stikke innom hvis man først er her da det var en veldig koselig restaurant med god mat og perfekt plassering. Her er et bildedryss fra i går!

I dag skal jeg fortsette med å utforske flere sider av denne byen og jeg kommer selvfølgelig med en oppdatering på det også - si gjerne ifra om du har noen tips!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Bienvenue à Cannes!

Jeg er i Cannes! Det er første gang jeg er i Frankrike og har sett frem til dette lenge. Jeg trodde aldri jeg skulle besøke Cannes før Paris, men slik ble det. Jeg føler egentlig jeg har en skikkelig tilknytning til alt som er fransk - nesten hele familien min snakker språket og jeg går med fransk rap på øret 24/7. Dette landet har også vært på reiselisten min i en veldig lang periode og det blir morsomt å endelig kunne krysse av dette fra bucketlisten min. Jeg gleder meg til å ta en overdose på ferske croissanter, nyte sola langs havet og kjenne på alt denne fantastiske byen har å by på - dette blir så bra! Nå skal jeg straks ut for å spise litt lunsj og utforske Cannes sine gater.

xx, Anna .

  • TRAVEL

Liker

Kommentarer

SHOP WITH ME

Inneholder annonselenker

Hey babes!

Det er så utrolig mange av dere som spør om jeg kan legge ut innlegg om hvordan jeg shopper, hva jeg ser etter når jeg shopper og hvordan jeg styler ulike plagg avhengig av sesongen! Den sistenevnte er det jeg prøver å vise dere gjennom mine outfit bilder, men jeg tenkte at jeg nå skulle komme med konkrete plagg som jeg har på ønskelisten for øyeblikket og som jeg samtidig kan dele med dere for å komme med noen hotte tips! Jeg er en person som lett kunne shoppet på vegne av andre og er den i vennegjengen som blir dratt med på shoppingturer hele tiden. Jeg tror først og fremst det er fordi jeg er en skikkelig fashion-nørd som alltid er oppdatert på trendene og fordi jeg elsker å komme med tips til andre om hva de bør ha på og hva som kler akkurat dem.

Nå er det jo et perfekt tidspunkt for å oppdatere klesskapet litt da været har blitt kjøligere. Sommerklærne pakkes ned og vi må dessverre frem med litt varmere klær og kanskje kjøre på flere layers enn det vi har gjort de to siste månedene. Derfor tenkte jeg at det hadde vært perfekt å komme med en liten shopping guide på hva jeg hadde hatt i skapet mitt akkurat nå og hvordan jeg hadde forberedt meg på å rocke de litt kaldere dagene med stil!

Som dere ser er dette en ny spalte som jeg kommer til å fortsette med og jeg vil virkelig at det skal være som om vi er på shopping sammen og at jeg som din venninne anbefaler deg om hva jeg synes er fint for den sesongen vi er i. For å gjøre det enda morsommere så skal jeg være helt åpen for at dere stiller meg spørsmål hvis det er noe dere lurer på eller er i tvil med tanke på farge og størrelse når dere feks. skal ha litt onlineshopping - så dere, ikke nøl med å spørre for jeg elsker shopping og i hvert fall å hjelpe andre med det!

Hello there autumt!

Denne shoppingrunden er all about høsten og jeg har plukket ut noen digge gensere, kåper, blazere, kule skjorter og mine favoritt kitten heels - take a look!

Og dere! I dag fant jeg faktisk ut at Gina Tricot har en kampanje på gang som går ut på at man får 20% ved kjøp av 2 varer, 30% ved kjøp av 3 varer og 40% ved kjøp av 4 – det passer jo helt perfekt!

VIL DERE AT JEG SKAL FORTSETTE MED SLIKE INNLEGG OG SHOPPING TIPS?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer