Deg og meg mot verden.

I dag skal jeg fortelle dere en historie og om hva jeg er mest takknemlig over i dette livet.

Det er min mamma og hun har bursdag i dag.

For akkurat et år siden spurte jeg mamma om hva hennes beste tips er i dette livet er og hun svarte:

”Aldri gi opp. Kjør på. For det er alltid lys i tunellen, selv hvis du er helt på bunnen.”

Jo eldre jeg blir jo mer øker min respekt og kjærlighet for denne kvinnen. Jo eldre jeg blir jo mer skjønner jeg hva hun gikk gjennom og hvor sterk hun er. Jeg tror faktisk jeg ikke helt skjønner alt enda, for jeg skjønner ikke helt hvordan hun var drevet av så mye mot og vilje og hvordan hun tilslutt fikk til alt hun hadde i tankene. Hennes historie som jeg blir like sjokkert over hver gang jeg hører, det er det jeg kaller viljestyrke.

Til tross for at hun var en svært ung alenemamma med et lite barn i et fremmedland, hvor hun ikke hadde noen, følte jeg ikke noe annet enn kjærlighet, glede og varme. Jeg følte aldri at jeg hadde mangel på noe. Verken familie eller noe så lite som leker. Mamma var min bestevenn, søster mor og far. Hun tok over så mange roller i livet mitt og det er den dag i dag jeg verdsetter det mest. For 6 år gamle meg visste ikke verdien av dette, fordi jeg trodde det var den normale ”morsrollen”. Det er den dag i dag jeg ser hvilken helt hun var og fortsatt er. Det er den dag i dag jeg ser at det du fikk til ikke var lett, men fortsatt mulig om man virkelig ønsket det.

Det jeg elsker mest med forholdet til meg og mamma er at vi har utviklet oss sammen. Hun har sett meg vokse til den personen jeg er i dag og jeg har sett henne utvikle seg til den beste versjonen av seg selv. Jeg har sett hun både gråte og le, feile og vinne og jeg er så takknemlig for dette. Å ha skilte foreldre var aldri et problem for meg, takket være hun. Hun fylte alle tomrom og tok meg imot uansett hva det skulle være. Hun lærte meg hva ekte kjærlighet er. Hun lærte meg at alt er mulig om jeg virkelig brenner for det og at jeg aldri skal gi opp mine drømmer.

Med din kunnskap og klokhet motiverte du meg. Med din kjærlighet varmet du meg. Med din erfaring lærte du meg. Med ditt smil fikk jeg til alt og med din eksistens er jeg sikker på at jeg har verdens beste gave i dette livet, som er deg mamma. For du er et menneske av de sjeldne og min kjærlighet og takknemlighet for alt du gir og er i dette livet kan ikke beskrives.

Hani er en veldig heldig gutt som også får muligheten til å kalle deg «mamma». Fortsett å skinne som den diamanten du er. For med ditt nærvær lyser du opp livet mitt, selv gjennom de mørkeste dager.
Gratulerer med dagen, mamma min. Jeg elsker deg mer enn alt i dette livet.

Deg og meg mot verden.
For alltid.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

MITT FØRSTE VINTAGE KJØP


Jeg har gjort mitt første vintage kjøp! Som sagt var jeg og Manar innom ulike vintage sjapper i Oslo i går og jeg fant en utrolig fin og unik kjole som bare måtte bli med meg hjem. Den passer perfekt til høstværet både med tanke på stoffet og fargene. Jeg elsket kragen, beltet og ikke minst lommene og gleder meg så mye til å bruke den! Jeg fikk høre at man må være veldig flink til å lete når det kommer til vintage shopping og at alt egentlig handler om good luck!

Hvis du også vil innom noen vintage butikker i Oslo (Grunerløkka) så kan jeg anbefale:

New York Vintage & 2nd hand

Frøken Dianas Salonger

Velouria Vintage

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

SSSNAKE

Jeg hater slanger, men det er noe med slangemønster som jeg bare digger. For de av dere som ikke vet det så har jeg en hel vegg på rommet dekket av slangemønster i grått og jeg synes det er så kult! Når jeg var innom den nye Zara butikken på Karl Johan fikk jeg øye på denne oransje kjolen og ble helt forelsket. Jeg elsket lengden, mønsteret, fargen og alle de små detaljene. Her har du dagens outfit!

I'M WEARING...

Dress - Zara
Kitten Heels - Bianco
Earrings - Glitter
Sunglasses - eBay

Etter jobb i dag skal jeg møte Manar fordi vi skal på Vintage Shopping! Det er jo så mange ulike butikker som ligger gjemt rundt omkring i Oslo og det blir så gøy å oppleve en litt annerledes form for shopping. Må være ærlig med å si at jeg ikke har shoppet brukt før, men noen ganger kan man finne noen fine skatter når det kommer til vintage! Jeg har fått en liste med butikker jeg bør besøke og skal komme med et innlegg om dette soon. Ha en fin dag babes!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer