Hva driver jeg egentlig med?

Helt siden jeg fullførte bachelorgraden min har jeg fått en del spørsmål om hva jobben min egentlig går ut på, hvor jeg jobber, hva jeg gjør og ikke minst om hvordan jeg fikk den. Jeg ba dere også om å komme med konkrete spørsmål på Instagram i går, slik at jeg kunne ta meg tid til å svare på dette. Jeg vet at mange av dere som leser bloggen min studerer og skal starte på høyere utdanning snart og derfor synes jeg det er viktig at vi snakker om slike ting også! I løpet av studieårene mine har flere av dere kontaktet meg for å få litt tips og anbefalinger og jeg blir så glad når dere gjør dette! Så dere, la oss ta det helt fra scratch og faktisk gå i dybden av hva jeg egentlig driver med ved siden av denne bloggen!

Hvor jobber du og hva er stillingen din?
Jeg er sosiale medier ansvarlig for Loco som er en nyetablert norsk kosmetikkjede.

Fikk du jobben din før fullført bachelor?
Jepp, jeg fikk deltidsjobb der ca. et halvt år før jeg ble ferdig utdannet. Etter at jeg fullførte studiene mine fikk jeg tilbud om en fast stilling som sosiale medier ansvarlig og takket selvfølgelig ja til det!

Hva gjør du i løpet av en arbeidsdag? Hva er dine arbeidsoppgaver?
Jeg gjør veldig mye i løpet av en arbeidsdag og er kanskje det jeg digger mest med jobben min. Jeg sitter på et kontor, men samtidig er det så mye annet jeg gjør som ender opp med at jeg ikke «sitter» så mye. Kreativitet er det jeg bruker mest av på arbeidsplassen fordi jeg hele tiden er på jakt etter å skape et nytt og spennende content for den målgruppen vi ønsker å treffe – jeg er altså en content creator i tillegg til å være sosiale medier ansvarlig og elsker at jeg selv kan velge hva jeg ønsker å publisere den ene dagen.

Mine arbeidsoppgaver går ut på å ta bilder, redigere bilder, publisere innhold på Loco’s sosiale medier kanaler, digital-teste produkter, finne riktige influencere som vi kan samarbeide med og ta meg av kundeservice. Det er med andre ord mange forskjellige oppgaver i løpet av en dag!

Er det en sammenheng mellom stillingen din og det du studerte?
Absolutt! Jeg hadde jo sosiale-medier som valgfag på skolen og fikk sett hvor viktig koblingen mellom sosiale medier og markedsføring faktisk er. Sosiale medier er i dag den viktigste kanalen for marketing og det at jeg kan være med på å dele en bedrifts budskap på ulike plattformer er en stor og unik mulighet for meg.

Hvordan fikk du jobben din?
Jeg fikk jobben min etter at jeg hadde internship der. Dere kan lese mer om hvordan jeg fikk en studierelevant jobb før jeg ble ferdigutdannet HER !

Trives du med den stillingen du har og er det mye ansvar?
Jeg trives veldig godt og er veldig takknemlig for denne muligheten. Selv om det hele kom mye raskere enn forventet så er jeg så glad for at jeg faktisk driver med dette den dag i dag! Sosiale medier er noe jeg driver med på den private fronten og er noe jeg elsker å fikle med – så det å ha dette som min jobb er nesten too good to be true.
Når det kommer til ansvar, så ja - det er en del ansvar synes jeg. Det er faktisk veldig enkelt å undervurdere hva en sosiale-medier ansvarlig faktisk gjør fordi mange tror det bare er å «ta bilde og trykke på publiser» og det er jo selvfølgelig ikke riktig! Ansvaret ligger faktisk i at jeg hele tiden må tenke på at alt jeg legger ut representerer og gjenspeiler Loco. Det er mye enklere å dumme seg ut på sin egen profil, men alt blir annerledes når det er snakk om en bedrift.

-

Jeg håper flere av dere fikk et litt større innblikk i hvordan arbeidsdagen min er og hva jeg faktisk driver med når jeg er på jobb! Jeg elsker å dele slike ting med dere fordi jeg føler flere av dere kan få nytte av det. Hvis dere har flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under eller sende meg en privat melding.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Hello Monday!

In cooperation with NAKD

Det er mandag og en ny uke venter. Med en helt ny hverdagsrutine har jeg blitt en person som legger ekstra stor pris på helgen. Jeg gjorde det før, men ikke i samme grad som nå og jeg kjenner jeg alltid vil fylle helgen med morsomme planer jeg kan se frem til i løpet av hverdagene. Nå som vi snakker om en helt ny rutine må jeg fortsatt informere om at det hele er skikkelig annerledes for meg og at jeg fortsatt prøver å vende meg til den nye hverdagen. Jeg er også ikke så vant til at sommerferien min er så kort som dette og vil ikke innse the fact om at jeg faktisk må legge meg tidlig hver dag. For tiden lever jeg som om jeg ikke har jobb dagen etter og det påvirker både hodet og kroppen, men mot slutten av dagen er det hele verdt det - for ingenting slår de sene sommerkveldene man nyter med godt selskap.

You can never go wrong with a white dress, eller hva? En enkel hvit kjole er for meg et viktig plagg hver eneste sommer. Det er et plagg man kan slenge på seg uansett anledning og kan være en livredder på dager man ikke vet hva man skal ha på, men fortsatt ønsker å se chic ut. Her har jeg stylet en slik kjole med et svart belte rundt livet, favoritt vesken og noen søte sandaler.

I'M WEARING...

Dress - NAKD (HERE)

Shoes - Stradivarius

Bag - Gucci

Sunglasses - Celine


Bruk koden ANNAR20 og få 20% på alt fra NAKD!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Shades of gray

Jeg vil for alltid være forelsket i plisserte skjørt. Det er et så stilig plagg som gir liv til hele antrekket. I skapet har jeg flere av disse skjørtene liggende og det jeg liker mest med de er at de både kan brukes til casual og festlige anledninger. Som dere ser har jeg kombinert det med en oversized t-skjorte og mine nye favoritt sneakers – et veldig hverdagslig antrekk.

Kan vi også snakke om den nye skulderveske-trenden som har tatt helt av? Jeg kjøpte meg ikke en skulderveske før nå og skjønner hvorfor det er så populært. Det er ikke bare trendy, men du får med deg alt du trenger utenom å måtte holde en veske i hånden hele tiden – passer perfekt til dager man skal være ute lenge, gå lange turer eller reise! Jeg digger også streetstyle preget det gir til antrekket og er hovedgrunnen til hvorfor jeg kjøpte en.

I’M WEARING

Skirt & T-shirt - ZARA

Sneakers - Balenciaga

Belt - BikBok

Shoulderbag - TopShop

Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer