INSPIRATION WALL

In cooperation with Desenio

Sommeren påvirker meg på alle mulige måter - også når det kommer til hjemmet. Nå er det en stund siden jeg endret litt på de små detaljene hjemme hos meg og jeg måtte gjøre noe med saken før jeg dro på ferie. Hva jeg henger opp på veggene mine er faktisk veldig viktig for meg fordi jeg hele tiden blir inspirert av omgivelsene rundt meg - selv i mitt eget hjem. Jeg liker på en måte å skape min egen boble med ting og farger jeg liker og det passet derfor perfekt å bestille noen posters og rammer fra Desenio.

Det er andre gang jeg samarbeider med Desenio og jeg elsker alt fra kvaliteten til inspirasjonen som kommer med deres varer. Posters som dette er små tilbehør som utgjør en stor forskjell og det er kanskje det jeg digger mest. Det skal nemlig ikke så mye til for å friske opp omgivelsene hjemme hos seg selv. Jeg kjøpte posters og rammer for både stuen og soverommet og ble så fornøyd med hvordan det ble - Take a look babes!

Livingroom

I stuen valgte jeg å gå for veldig sommerlige pastell farger som passer godt med sofaen og putene jeg ellers har liggende. Jeg kombinerte både quote-posters og fotografier som gjenspeiler personligheten min og ting jeg liker og ikke minst en poster for å minne meg selv på at jeg skal "Hustle hard".

Bedroom

På soverommet har jeg holdt det litt mer minimalistisk og enkelt. Jeg fokuserte her på litt mer nøytrale farger som svart, gull og hvitt. I motsetning til stuen liker jeg at omgivelsene på soverommet er litt mer rolige og "harmoniske".

"RASMIA" - 25% OFF

Om dere like posterne og føler for en liten forandring selv kan dere bruke koden: RASMIA for å få hele 25% på et helt kjøp fra DESENIO.NO mellom 26-28 Juni (Gjelder ikke rammer eller handpicked/Collaboration posterne).

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

THE GREEN DRESS

Reklame

Det er dag 2 i Libanon og jeg koser meg som bare det. Jeg har tilbrakt skikkelig kvalitetstid sammen med familien min som bor her nede og ligget på stranda dagen lang - akkurat slik jeg liker det. Hvis det er et sted jeg trives best, så er det langs havet og jeg kunne ikke vært mer lykkelig! Det er så morsomt å se hvor mange av dere som blir sjokkert over hvor fint det er her nede etter å ha sett videoene jeg legger ut på insta. Midtøsten betyr ikke «ørken og kameler» for de som tror det, hahaha.

Kan vi også snakke om hvor fin denne sommerkjolen fra NAKD er? Jeg skjønte kjapt at den skulle bli en favoritt i sommer! Bruk koden ANNAR20 for å få 20% på ALT fra NAKD.

OUTFIT DETAILS

Dress - HERE

Bag - Lindex

Earrings - Glitter

Shoes - GinaTricot

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

READY FOR TAKE OFF!

Hei fininger og beklager for en utrolig dårlig oppdatering den siste perioden. Plutselig fikk jeg utrolig mye å gjøre og alt av jobb, møter og eventer samlet seg på en og samme tid. Jeg har med andre ord ikke fått slappe ordentlig av etter alle eksamnene mine og når jeg først fikk litt fritid så må jeg være ærlig med å si at dette gikk til søvn.

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen og kan endelig ta en stor og velfortjent sommerferie. Jeg setter kursen mot favoritt byen min, Beirut. Et sted som fyller hele meg med glede og good vibes. Jeg har ikke ord på hvor stort behovet mitt er for en ferie hvor det hele skal gå ut på å ligge på stranden dagen lang omringet av digg mat og palmetrær. Dette blir smaken av en sommerferie med en bachelorgrad i lommen og jeg får nesten tårer av tanken. Jeg lover å nok en gang ta dere med på reisen min, for denne bloggen skal jammen meg oppdateres ofte i sommer!

Chic and comfy

Når jeg reiser liker jeg å holde antrekket chic & comfy - jeg vil med andre ord være komfortabel både på innsiden og utsiden. På denne reisen har jeg på meg verdens diggeste bukser og topp fra ZARA, sko fra Alexander McQueen og jeansjakke fra NAKD.

Det blir så godt å se deg igjen, Beirut. I´m on my way!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer