PRESSEUKE

På denne tiden av året er det alltid en presseuke som er i gang og i forbindelse med dette var jeg i dag innom Presskontakterna og VASSPR for å få med meg ulike mote- og beautynyheter - det er så mye kult som kommer og som allerede har kommet på markedet! Jeg tok turen innom eventene med fine @BEYOUI og møtte samtidig mange andre hyggelige damer - presseuken er like gøy hvert år!

Kan vi også snakke om at jeg fortsatt er helt dilla etter lange plisserte skjørt? Dette er et plagg som jeg skal bruke mye i løpet av denne sesongen og gikk i dag for en litt rocka look hvor jeg blandet ulike tekstiler, gull og sølv. Take a look!

I'M WEARING:

T-shirt - GinaTricot x Anine Bing
Skrit - ZARA
Bag - GUCCI
Jacket & Boots - ZARA
Earrings - Glitter
Watch - Michael Kors
Belt - Gucci

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

SUNNY DAY

Været var så fint igår at det rett og slett ikke fristet å sitte inne med bøker selv om jeg ligger litt bak med noen av fagene. Istedenfor møtte jeg fineste Manar og det angrer jeg selvfølgelig ikke på – alltid gøy med den jenta! Vi var først innom Vika Kino i forbindelse med Arabiske filmdager og så filmen ”fornærmelsen” som vi begge elsket! En utrolig sterk, men varm film som virkelig fortjente å komme så langt. Resten av dagen gikk ut på å nyte solrike Oslo med masse is og latter. Jeg har blitt mye flinkere på å ta meg noen lesefrie dager uten å få dårlig samvittighet. Noen ganger er det bare en liten pause som skal til for å få motivasjonen tilbake og denne dagen var en slik en. Her er gårsdagens antrekk i fine Oslo.

I'M WEARING:

Skrit & Biker Jacket - ZARA

Sneakers - Alexander McQueen

Belt and top - BikBok

Bag - GLITTER

Sunglasses - eBay

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

THE PERFECT PONYTAIL

Inneholder sponset vare

OMG dere, jeg har funnet hestehalens beste venn! Når jeg var innom showroomet til glitter fikk jeg med meg en liten dings som skulle gi volum til hestehalen og jeg er så overrasket over hvor mye volum jeg faktisk fikk! Altså det ser ut som om jeg har extentions i håret og resultatet er nesten too good to be true.

Jeg går ofte oppsatt hår og spesielt i hestehale og dette er derfor en perfekt liten tool som gjør en stor forskjell. Jeg måtte bare dele dette tipset med dere og hvis dere er glad i å gå med hestehaler så anbefaler jeg deg virkelig å kjøpe denne.

Du får kjøpt den HER!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer