Banana Bright Eye Crème Review

Hallo hallo!

Da var det på tide med enda en review! Denne gangen har jeg testet den populære Banana Bright øye-kremen fra Ole Hendriksen som absolutt alle influencere har lagt ut bilder av og snakket så mye om. Det er akkurat disse produktene jeg liker å teste for å se om de virkelig er verdt pengene og oppmerksomheten. Jeg har snart brukt øye-kremen i 2 uker og føler at jeg nå kan gi dere en ærlig mening om hva jeg synes om den.

Beskrivelse:
"En unik krem som øyeblikkelig lysner og fargekorrigerer øyeområdet - det ultimate crossoverproduktet med pleie og make-up i ett! Inspirert av bananpulveret som er en rekke make-up artisters "must have" produkt. Kremen inneholder en unik collagen boost av c-vitaminer som strammer opp huden, reduserer synligheten av fine linjer og mørke ringer, samt at den fukter i dybden. Banana Bright Eye Cream har en lett og luftg konsistens som gjør at make-up'en bli lettere å legge og sitter bedre på huden. Passer til alle hudtyper."

Pris:
495 kr

Min mening og er den verdt pengene?
Når jeg først så hvor mange som hadde reklamert for denne kremen tenkte jeg automatisk på at det var et oppskrytt produkt som ble markedsført på en veldig bra måte. Jeg så den over alt og jeg hørte flere snakke om den, men i bunn og grunn kunne det ikke være magi i en boks, right? men for å være helt ærlig med dere så er dette den beste øye-kremen jeg har prøvd så langt. Jeg følte aldri at jeg fikk noe annet enn fuktighet fra tidligere øye-kremer, men med denne kunne jeg se mye bedre resultater. Den lysner, strammer og gir en helt nydelig glød til huden. Samtidig ble jeg svært overrasket over hvor godt den samarbeidet med sminken min! Altså det er den beste basen å ha under øyet før man påfører concealer. Jeg likte også veldig godt at den var tynn, men samtidig svært fuktighetsgivende og pleiende.

Kremen har en typ beige farge som hjelper til med å lysne under øynene og det passer perfekt til dager hvor du vil ha en sminkefri dag, men samtidig se ut som et levende menneske. Den er med andre ord god til både sminke-og sminkefri dager og var et stort pluss for meg.

Når det kommer til produkt og pris så må jeg først nevne at man ikke får så mye produkt. Man får 15ml for nesten 500 kr, men det passer egentlig greit fordi det er en øye-krem og fordi man ikke skal påføre så mye om gangen. Alt i alt synes jeg den fortjener pengene fordi jeg så en forskjell og ble fornøyd med hvordan den virket som en god base, men samtidig en pleiende krem for den sensitive og tynne huden man har under øynene. Derfor kan jeg trygt anbefale deg denne om du liker å investere i gode produkter og om du er på utkikk etter en god øyekrem!

ANNONSELENKE

Du kan få kjøpt den HER!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Polka Dots with a hint of red

Når jeg ser svarte og hvite polka dots tenker jeg automatisk på fargen rød. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker kombinasjonen av det mønsteret sammen med røde tilbehør i fokus - jeg synes de utfyller hverandre så godt! Her er en måte jeg liker å style det prikkete IT-skjørtet, sammen med et hint av en knasj farge. Søtt, men samtidig kult - dere vet godt hvor mye jeg liker den miksen der.

Outfit details 

Skirt - BikBok

Biker Jacket - ZARA

Bag - H&M

Shoes - Bershka

Top - BikBok

Sunglasses - PRADA

xx, Anna.

Liker

Kommentarer

INSPIRASJON OG KOPIERING ER IKKE DET SAMME

"Jeg blogger og er på Instagram for å inspirere, men den siste perioden har jeg sett flere som helt tydelig har kopiert flere deler av mitt arbeid uten noe flauhet og respekt til at jeg putter tid i denne kreativiteten. Inspirasjon og kopiering er IKKE det samme. I see you."

... la jeg tirsdag kveld ut på min instastory og det var rett og slett fordi jeg kom til et punkt hvor jeg ikke klarte å ignorere det hele lenger. Det siste halvåret har jeg opplevd flere provoserende hendelser hvor jeg har sett at arbeidet mitt har blitt rent kopiert og opplevde det spesielt den siste uken. Nå vil jeg faktisk velge å snakke ut om det, for det virker som om mange som følger meg og andre ikke helt klarer å skille mellom inspirasjon og kopiering. Det virker også som om flere av dere vil høre mer om dette emnet fordi det var flere meldinger som strømmet inn etter at jeg la ut min story, hvor flere av dere lurte på om jeg kunne beskrive forskjellen mellom kopiering og inspirasjon mer konkret og om jeg kunne vise eksempler og nevne navn.

Selv om det frister å gå løs på personangrep og vise de ekstreme bevisene jeg har, så er det ikke dette jeg ønsker å gjøre ved å skrive dette innlegget. Jeg vil heller prøve å si min mening rundt det hele med håp om å kanskje gjøre flere folk som kaller seg "influencere" mer bevisste på dette, spesielt de som selv spesifiserer at de ikke liker "copycats" og selv velger å være en.

Å bli påvirket og inspirert via. sosiale medier er en selvfølge og hovedgrunnen til hvorfor ulike influencere faktisk benytter seg av de ulike plattformene. Jeg som blogger blir utrolig glad når jeg ser at noen av mine følgere blir så inspirert av mitt arbeid at de selv velger å adoptere flere ting ved det. Jeg blogger for å inspirere deg, jeg tar outfit-bilder for å gi deg stylingtips og jeg deler mine produktanbefalinger for å gjøre dine valg lettere neste gang du skal handle. Det er min jobb som blogger og det ligger i ordet "influencer". Jeg får en mestringsfølelse når jeg vet at jeg klarer å inspirere flere mennesker der ute, men når jeg ser at arbeidet jeg setter utrolig mye tid og energi til rett og slett blir kopiert på en grov måte av andre influencere så blir jeg bare provosert og oppgitt. En gang valgte jeg faktisk å skrive direkte til en jeg mente kopierte meg og hun svarte meg med at jeg egentlig burde være glad og takknemlig over at hun har valgt å ta et bilde akkurat som jeg gjorde - altså skal jeg le eller gråte?

Men hva er egentlig forskjellen på inspirasjon og kopiering? Problemet er at det faktisk ikke er et konkret svar på det. Jeg blir inspirert hele tiden og jeg tar med meg denne inspirasjonen videre når jeg skal inspirere andre, men det viktigste av alt er at jeg skreddersyr denne inspirasjonen og gjenspeiler den på min egen måte. Jeg blir inspirert, men jeg beholder fortsatt min egen stil. Det handler ikke om elementene som benyttes, men hvordan det faktisk gjøres. Det er handlingen rundt det hele som viser om det er inspirasjon eller ren kopiering. Det er for eksempel ikke bikerjakken som halve Oslo går rundt med i dag som er kopiering, men det er måten du bruker den og måten du viser den frem på. Det er måten du snakker om den og måten du reklamerer for den - det er her man skaper skille mellom inspirasjon og kopiering. Handling og utforming er svaret.

Jeg skriver dette innlegget rett og slett fordi flere må få større respekt for andres verk. Jeg har selv blitt kopiert og jeg ser stadig at flere influencere og artister der ute blir det samme, noe som er veldig trist fordi vi som jobber i denne bransjen må ta vare på hverandre og på hverandres arbeid. For vi opererer på en plattform hvor man skal vise frem sin egen kreativitet og hvis man kun lever av en annens så bør man kanskje vurdere å gjøre noe annet. Ha respekt for hverandre, bli inspirert, men gjør det med måte.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer