MITT FORBILDE

Det går ikke en dag hvor jeg ikke savner Beirut og den spesielle følelsen jeg får av å vandre langs gatene av verdens fineste hovedstat. Det går ikke en dag hvor jeg ikke tenker på alle minnene som ble skapt der nede og alle deler av byen som har formet hvem jeg er. Beirut kan ikke beskrives med ord, Beirut må føles. Det må oppleves. For uansett hvor mye bilder jeg kan vise dere og hvor lenge jeg kan skrive om en by som Beirut, så vil det aldri være nok.

Beirut er ikke bare en by. Det er en sjel, en lærer og en bestevenn. Beirut er en blanding av alt jeg er og alt jeg ønsker å være og selv om det kun er en liten hovedstad i et veldig lite land, så betyr det hele verden for meg. For jeg har sett Beirut blø og jeg har sett det skinne. Jeg har sett det bli satt i det aller beste lyset og i det aller verste. Jeg har sett det i blodig krig og jeg har sett det i sine aller beste festligheter. Jeg har sett det fine det bærer på og det stygge som skjuler seg og med årene som har gått har denne lille byen klart å bli mitt forbilde.

Du synes sikkert det er litt rart at jeg ser på en by som et forbilde. Det er som regel mennesker vi ser opp til, ikke land og hovedsteder, men la meg fortelle deg hvorfor.

For her er Beirut for meg:
Overfylte bokhandler, travle gater og kaféer som blir sunget til liv hver morgen av Fairouz. Folk som smiler til fremmede og en 10 år gammel jente som bærer på en eldres tunge poser mens hun krysser veien. Kunst på veggene, kunst i vinduene og kunst i folkets hjerter. En by som har blitt ødelagt hundre ganger, men som reiser seg tusen ganger.
En moské ved siden av en kirke og en jente med hijab rundt hodet ved siden av hennes bestevenninne med kors rundt halsen.
Her er Beirut for meg:
​Frontet på de merkeligste måtene, men klarer fortsatt å blomstre i sin egen og unike skjønnhet. Bombet av terrorisme og politisk grådighet, men reiser seg etter det hele med håp og toleranse. En historie du aldri orker å lese deg opp på og en fortelling du aldri vil fortelle.

Her er Beirut for meg:
​Oss og våres sjeler og du vil aldri klare å ødelegge dets vakre bilde.

Vi sees snart igjen, Beirut.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

MILITARY VIBES

Hver gang jeg går kledd i olivengrønn og svart får jeg skikkelig military vibes og hvis jeg skulle valgt en fargekombinasjon for resten av livet, så hadde det vært disse. Kall meg kjedelig, men jeg elsker de fargene.

Jeg har fått skikkelig dilla på blazers i det siste og tok frem en svart en som hadde ligget i skapet en stund og stylet de med favoritt beltet rundt midjen. Det er kanskje det som ga meg mest military vibes og om du lurer på hvor våpenet mitt er så take a look at my shoes!

OUTFIT DETAILS

Coat - MANGO

Trousers - ZARA

Boots - PinkParadise

Bag - Ebay

Bag strap - Accessorize

Blazer - H&M

Belt - GUCCI

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

The little black leather dress

Jeg elsker plagg som kan brukes og kombineres på forskjellige måter. Den siste perioden har jeg vært helt forelsket i min lille black leather dress og har brukt den ofte! Man kan gjøre så mye med den og her har jeg valgt å ha en hvit skjorte under for å skape en klassisk, men tøff look. Et must å ha i skapet!

Fotograf: @Pazillla på Instagram

OUTFIT DETAILS

Leather dress - MissGuided

Shirt - BikBok

Boots - ZARA

Coat - BikBok

Bag - ZARA

Belt - BikBok

xx, Anna .

Liker

Kommentarer