FAVORITE APPS ON MY PHONE

La oss snakke om små verktøy som vi alltid har i lomma for å gjøre livet litt enklere, nemlig apps.

Med tiden har det kommet utrolig mange program som skal forenkle hverdagen, samt gjøre den mer spennende. Uansett om vi hater eller elsker disse applikasjonene er vi avhengig av mange av dem og er noe som stadig vil øke med tiden som kommer. Vi blir frustrert når de ikke fungerer som de skal og vi ønsker oss stadig nye applikasjoner som fortsatt ikke eksisterer på markedet. Vi forventer mer enn aldri før av teknologien og jeg føler vi har nådd et nivå hvor vi nesten forventer at en app skal løse alle problemer vi har. En som liksom skal klare å dra deg ut av senga og lage frokosten for deg. En slik app finnes ikke helt enda, men en del som faktisk er nyttige eksisterer det mange av og jeg tenkte å dele mine favoritter med dere! Jeg skal se bort ifra Snapchat, Instagram, Facebook og andre apps som er en "selvfølge" å ha per dags dato og kommer til å fokusere mer på andre. Her er mine favoritter!

SHAZAM

For en fantastisk oppfinnelse er det jeg har å si til en app som denne. Dette er garantert på topp 3 av apps jeg ikke kan leve uten. Grunnen til dette er fordi jeg husker the struggle back in the days når vi gikk en hel dag og nynnet på den samme setningen uten om å få vite hvem som sang eller hva sangen i det hele tatt het. Eller når du ikke rakk å høre hva og den het før radioen spilte av sangen. Nå kan du både nynne, plystre, synge eller så enkelt som å la telefonen din lytte til selve sangen før du etter kun noen få sekunder får svaret på alt du lurer på! Det aller beste er at du helt enkelt kan legge til sangen i spillelisten din gjennom appen. Jeg er en person som seriøst 24/7 er på leting etter nye låter som "fyller hodet mitt" som vi sier på arabisk..... og derfor er den en livredder for meg!

VIPPS

Hvis det er en app som har gjort hverdagen enklere så er det jammen meg VIPPS. Stående applaus til DNB som kom på en så fantastisk betalingsløsning. Det har tidligere eksistert lignende konsept som bygger på det samme som VIPPS, men de klarte dessverre ikke å treffe like godt som DNB gjorde. Når jeg hører at folk enda ikke har lastet ned vipps, så blir jeg litt sjokkert for å være ærlig. Altså hva er det du venter på?! Å for eksempel glemme lommeboken hjemme er ikke et like stort problem som det var for kun noen få år tilbake og det er takket være denne appen.

UNUM

Jeg har tidligere nevnt denne appen and i´m still loving it! UNUM bruker jeg for å organisere og planlegge Instagram postene mine før jeg legger de ut. For feedfreaks som meg er dette en svært god løsning på å se om bildet faktisk passer inn og du slipper å plage følgerne dine med at du legger ut og sletter bildet 40 ganger før du er fornøyd.

WEHEARTIT

Denne appen har "bodd" i telefonen min så lenge jeg kan huske... Mange spør om hvor jeg får inspo fra og WeHeartIt er et av stedene, spesielt med tanke på hva og hvordan jeg liker å poste ting på min Instagram. Jeg pleier nesten alltid å scrolle litt gjennom før jeg legger meg eller når jeg føler jeg har mangel på egen kreativitet. Jeg ser at mange bloggere pleier å reposte fra denne plattformen, men jeg liker heller å bruke den som en inspirasjonskilde hvor jeg kan få noen ideer jeg kan bruke på min egen måte. Anbefales å laste ned hvis du er glad i bildeinspo!

SCANNABLE

En app som har hjulpet meg gjennom hele videregående og høyere utdanning. Det er så utrolig mange ganger at jeg må scanne ulike dokumenter (vitnemål, kursbevis, CV. osv...) og oppgaver for å så sende de inn til ulike avdelinger og Scannable gjorde livet enklere. Som regel pleier man å bruke en kopimaskin men her kan du gjøre dette direkte fra iPhonen din. Det eneste du trenger å gjøre er å ta bilde av dokumentet gjennom appen som videre vil fange opp all tekst og deretter sette det inn i et "ferdig scannet" dokument som godkjennes av alle.

DUOLINGO

Shoutout til Cath som introduserte meg til denne appen. En utrolig morsom måte å lære nye språk på hvor det hele nesten føles som om du spiller et spill. Hvert språk har ulike stadier som blir vanskeligere jo lenger du kommer og du kan velge mellom mange forskjellige språk. For tiden prøver jeg å refreshe fransken fra ungdomsskolen litt heheh...

VSCO

Hands down det beste redigeringsprogrammet man kan finne. Alle bildene jeg legger ut på bloggen og på Instagram er redigert gjennom dette fantastiske verktøyet som gir liv til bildene. Det er enkelt og dekker akkurat de behovene jeg trenger når det kommer til redigering. Jeg digger både filtrene og de andre tilleggsverktøyene som kommer med appen. En veldig stor favoritt hos meg!

HEADSPACE

Shoutout til @BEYOUI som introduserte meg til denne appen her. Jeg har ikke vært så veldig fan av meditasjon gjennom andre (jeg mediterer som regel på min egen måte), men denne appen var faktisk veldig avslappende med et hovedbudskap om at du skal kunne meditere uansett når og hvor du befinner deg ved hjelp av guidet meditasjon, animasjon, artikler og videoer. En veldig fin app som skiller seg ut fra mange andre, give it a try!

PLAY MEMORIES

Hvis det er noe jeg elsker mest med kameraet mitt så er det at det kommer med en app som er knyttet til det. Gjennom denne appen får jeg overført bilder uansett hvor jeg er, i tillegg til at det fungerer som en kontroll for selvutløser funksjonen. Jeg trenger altså ikke være avhengig av en fotograf eller å vente flere sekunder på at kameraet skal ta et bilde av seg selv. PlayMemories er kanskje hovedgrunnen til hvorfor jeg kjøpte kameraet mitt og jeg er så utrolig fornøyd! Kameraet jeg bruker er Sony a5000 og om du har et liknende kamera så håper jeg ikke du har droppet nedlastningen av denne appen her!

-

Dette var altså en liten introduksjon til mine favoritt applikasjoner at this moment. Jeg er veldig åpen for å laste ned noen nye som vil gjøre hverdagen enklere og hadde satt veldig stor pris på noen tips fra dere! Hvilke apps er dine favoritter?

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Date on a Tuesday

(Inneholder reklame)

Dagen i dag startet mye tidligere enn det sjelen min er komfortabel med. Med en vekkerklokke som ringte klokken 06:00 sto jeg opp for å gjøre meg klar til skolen. Jeg og de tidlige skoletimene er langt ifra gode venner og jeg føler jeg har mangel på energi hele dagen når jeg må opp så tidlig. 90% av den mangelen er kanskje fordi jeg la meg klokken 01:00 i går hehe, men jeg skylder heller på life.

Den eneste motivasjonen jeg hadde på en sliten tirsdag som dette var daten med Lailan. Vi dro til vår favoritt spot i Oslo, Albert bistro, for å spise god mat og nyte litt kvalitetstid sammen. Jeg bestille deilig Lammecarré som smakte helt fantastisk. Anbefales virkelg å ta turen innom Albert Bitrso på Akerbrygge om du er keen på god service og ikke minst god mat. Nå holder jeg og @lailan på å nyte en digg dessert og skal fylle kvelden med latter og gode samtaler som vi alltid gjør. Alltid like hyggelig å være med den vakre jenta der.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Oh Monday...

God morgen fin folk!

Mandag er ikke akkurat en stor folkefavoritt, i hvert fall ikke hos meg og jeg pleier derfor å ta mandagsmorgenen ekstra med ro. Det hjelper også mye at jeg i år har en time på skolen som starter klokken to og ikke åtte. Frokost er derfor en svært viktig del av min morgenrutine på en dag som dette og jeg liker å gjøre det ekstra godt og fint for så å nyte frokosten min i sofakroken med ELLE ved siden av meg. Det høres så sykt "blogger" ut, men sånn har jeg faktisk alltid gjort det, hahah. Både før og etter at jeg skapte denne bloggen. Frokosten må både se og smake godt for at jeg skal nyte den.

Cottage Cheese er i motsetning til mandagen en stor favoritt hos meg. Det er så utrolig mye man kan gjøre med den osten der og du kan legge til uansett hva du skulle ønske og fortsatt være sikker på at det vil smake bra. Null grenser her altså! Jeg har tidligere delt en annen oppskrift med dere hvor jeg kombinerte avokado og cottage cheese og mange av dere ble faktisk overrasket over den kombinasjonen. I dag vil jeg dele en ny favoritt med dere. 

du trenger :

- Cottage Cheese -

- Honning -

- Grønne epler -

- Nøtter -

Slik gjør du :

1. Start med å putte den ønskede mengden av Cottage Cheese i en liten skål.

2. Kutt eplene i små terninger og legg de over osten. Jeg brukte et eple.

3. Kvern de ulike nøttene sammen, strø de over og avslutt med honning over det hele.

Aaaaaand Voilá !

Med kun fire ulike ingredienser kan du sikre deg en sunn frokost som smaker som en dessert! Det er en frokost med en blanding av det syrlige og søte, samtidig som du får alle vitaminene og næringen du trenger for å kickstarte uken! Det er selvfølgelig ingen regler om hva som smaker best med Cottage Cheese, men noen ting mener jeg passer ekstra godt. Om du ikke er så glad i en litt syrlig smak så anbefaler jeg deg å erstatte epler med bananer. Nøtter er kanskje det viktigste i denne frokosten og jeg valgte her å ha en blanding av valnøtter, mandler og cashewnøtter. Et must til en trøtt sjel på en mandagsmorgen.

Håper dere får en fantastisk start på uken!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer