STREET CHIC

Siden jeg var liten har jeg aldri vært fan av å gå i et søtt antrekk fra topp til tå. Så lenge et av hovedplaggene er veldig jentete må jeg blande inn andre plagg for at det skal bli litt skarpere og ikke minst mer "meg". Dagens antrekk var et slikt eksempel. Jeg brukte et plissert skjørt og kombinerte det med en biker jakke, skinnbelte og noen svarte boots for å skape en look med en balanse av det jentete og tøffe.

OUTFIT DETAILS

Skirt - ZARA

Top - BikBok

Bag - Gucci

Boots - ZARA

Belt - BikBok

Biker Jacket - ZARA

Liker

Kommentarer

Kjære Anna,

På grunn av at du turte å lytte til deg selv og dine ønsker har du klart å forme 2017 til å bli ditt beste år så langt.
Du har hatt det bra gjennom de tidligere årene, men du var samtidig rammet av mange spørsmålstegn. Kanskje litt usikkerhet også? Det er først i år jeg føler du har klart å utvikle deg og ikke minst endre deg selv som menneske. Det er først i år at du kjenner deg selv mye bedre enn før og det er nå du godt vet hva du står for og hva du ønsker å jobbe hardt for å oppnå.

I løpet av 2017 har du utfordret deg selv på mange fronter og kastet deg selv langt uten for komfortsonen din. Du har feilet, men lyktes som aldri før og jeg har aldri sett deg skinne som du gjør nå. Du har oppnådd mye og viktigst av alt har du lært deg selv at alt kommer til den som tror på drømmene sine og jobber hardt. I løpet av dette året har jeg sett deg lære mye om livet du ønsker å leve og du har gitt deg selv retten til å ta egne valg og prioritere slik du selv ønsker, uansett hva andre skulle mene. Du har satt viktige og store mål for deg selv og jeg er så stolt over at du har klart å nå disse, helt alene.

Du har skreket og blitt hørt. Du har snakket på vegne av deg selv og andre og du har vært åpen og ærlig som var et av de viktigste målene du hadde for deg selv da du entret 2017. Du utrykte dine følelser og meninger gjennom mote og ord og du turte å realisere en drøm du lenge hadde. En drøm som mange kan se på som enkel og unødvendig, men som faktisk var et av de største grunnene til at du ble bedre kjent med deg selv. Bloggen var en slik drøm og du klarte endelig å realisere den drømmen som lenge svevde rundt deg.

Med dine sterke følelser og oppnåelser har du helt sikkert klart å skape høye forventninger til 2018. Et år som vil påvirke ditt liv drastisk og som vil gi deg store opplevelser du lenge har ventet på. Ting som å bli ferdigutdannet og gå videre med livet. Ting som å være lost og prøve å finne veien til hva og hvordan du vil gjøre ulike ting. For selv om du ikke har en konkret plan for alle målene du ønsker å nå i 2018 så kan jeg love deg at dette er et år som vil bringe deg mye nytt som du bare kan glede deg til. For jeg vet at du har satt store mål for det nye året og at du entrer det med store ambisjoner. Mål som er utfordrende, men som jeg vet du skal klare å gå gjennom for å tilslutt forme den beste versjonen av deg selv. Du ble bedre kjent med deg selv i 2017, men som jeg kjenner deg så er det fortsatt flere ting du ønsker å fylle sjelen din med. Flere ting du vil se og viktigere ting du vil oppnå.

Ta godt vare på deg selv, vis mye kjærlighet til de som virkelig betyr noe for deg, fortsett å snakke og utrykke deg om ting du brenner for og viktigst av alt; ikke mist pennen du har som aldri går tom for blekk.

Godt nytt år.

Liker

Kommentarer

UNBOXING TIME

Jeg lovte å unboxe noen ting på bloggen i dag og forsikret meg selvfølgelig om flertallet av dere ønsket det samme. Jeg tenkte det var en perfekt anledning for å faktisk legge ut min aller første video her på bloggen, slik at det ble mer spennende å se på og ikke minst for å teste noe nytt fra min side som blogger. Jeg er langt ifra profesjonell når det kommer til redigering av film, så beklager det hahaha, men jeg lover å bli flinkere fordi flere har etterspurt en sminkevideo osv... Man må vell bare starte et sted, eller hva? Her er i alle fall en liten unboxing video fra godsakene som ble kjøpt inn i går.

Husk at en ny spørsmålsrunde er i gang og at dere kan stille spørsmål under alle innlegg jeg legger ut :-)

xx, Anna .

Liker

Kommentarer