Sippin´ coffee on a Monday morning

-"En Caramel Macchiato, takk"
- "Enkel eller dobbel?"
-"Dobbel, med ekstra caramel"

En varm kopp kaffe er en mandagsmorgens bestevenn og var det jeg trengte i dag. De neste ukene gjelder det å holde fokus og hode kaldt. Det er kun skole som gjelder fremover og bøkene kan jeg ikke skyve vekk lenger. At the same time har jeg noen spennende eventer og samlinger som jeg skal prøve å rekke og som jeg lover å oppdatere dere med i løpet av uken.

Anyway, over til dagens antrekk! Under perioder som dette prøver jeg å holde det stilig, komfortabelt og ikke minst VARMT. I dag stjal jeg mammas rutete dressbukser og kombinerte de med noen sneakers, en svart genser og en lang kåpe. Her er dagens antrekk!

OUTFIT DETAILS

Trousers - H&M

Jacket - Bubbleroom

Bag - Mango

Belt - GUCCI

Sweater - GinaTricot

Sneakers - Nike

Liker

Kommentarer

HALLOWEEN PARTY

Du vet det har vært en bra kveld når du er støl etter all dansingen dagen etter. Jeg inviterte noen venninner hjem til meg i går for å feire Halloween og det hele endte opp med å være en utrolig hyggelig og ikke minst morsom kveld. Jeg elsker hvor EXTRA jentene mine er!
Jeg arrangerte denne festen kun en uke før Halloween-helgen (som vanlig) og ble veldig spontant fra både min og mine venners side. Alle klarte likevel å få til en makeover og energinivået kunne ikke vært bedre. Jeg valgte å kle meg ut som Cleopatra og brukte kun ting jeg hadde hjemme! En slik spontan feiring smitter selvfølgelig over på antrekket, men jeg endte opp med å bli fornøyd med resultatet. Her er noen bildedryss fra gårsdagens feiring og hvis dere vil se videoer er det bare å sjekke ut min Instastory på @annarasmiaa!

Liker

Kommentarer

COMFY

OUTFIT DETAILS

Cardigan - GinaTricot
Shoes - Puma Fenty by Rihanna
Jeans - H&M
Top - BikBok
Bag - Michael Kors

Liker

Kommentarer