GUCCI ON MY MIND

(sponset innhold)

Kjøp på budsjett

"TRANSACTION DECLINED" - Well I´ll have to blame GUCCI for that one

Disse floral sneakersene og loafersene fra GUCCI har vært på ønskelisten lenge, men når man er student tar det litt tid før man kan krysse av slike ting fra listen. På den positive siden har disse blitt en så stor trend at du kan finne lignende modeller fra mange forskjellige merker, til en mye rimeligere pris. Hos TheKript kan du gjøre et slik kjøp på budsjett! Jeg bestilte to par sko og ble veldig fornøyd med hvordan de så ut og ikke minst kvaliteten på de.

Take a look!

Gold details

Floral prints

Dette er to par sko som kan brukes med så mye forskjellig og som helt sikkert kommer til å bli godt brukt i høst. Prints og gulldetaljer er det som skal til for å fange oppmerksomheten min. Dette er det beste innkjøpet på lenge.

Find them here :

Vegan mules: HERE

Floral Sneakers: HERE

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

ROSE GOLD

(Sponset)

Jeg tror min kjærlighet for smykker tydelig har blitt beskrevet på denne bloggen og jeg skal derfor ikke gå så mye inn på detaljer igjen, men en liten endring har faktisk skjedd. Når det gjelder klokker liker jeg at det skal være store, synlige og ha et lite maskulint preg. Små og søte klokker har aldri helt vært min greie og jeg har alltid utelukket de når jeg ser etter nye klokker.

For første gang ble jeg helt forelsket i en liten klokke og den er fra Daniel Wellington. Den tar ikke så stor plass, men samtidig er det noe helt spesielt med den som gjør den synlig i seg selv.

Rosegold

Jeg tror det er fargen som fikk meg til å digge den så mye. Det beste med rosegull er at man kan blande det med både sølv og gull smykker. Personlig har jeg ikke noe imot med å blande gull og sølv, men det er mer safe med rosegull. En så elegant og stilig klokke var det som skulle til for at jeg skulle bytte både smak og mening.

Daniel Wellington

Når klokken er så enkel kan man alltid ha på et armbånd ved siden av. Enda bedre blir det når de matcher. Dette armbåndet er også fra Daniel Wellington. Den passer perfekt med klokken og jeg elsker hvor simple den er.

Save money! 

Daniel Wellington har utrolig mye fint å velge mellom. Klokker som dette er alltid greit å ha selv og samtidig er det en utrolig fin og safe gave å gi andre. Med koden ANNARASMIAA kan du få 15% på ditt neste kjøp og om du kjøper en klokke før 4. september får du et valgfritt klokkearmbånd med på kjøpet!

WWW.DANIELWELLINGTON.COM

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Aldri tom for blekk.

Jeg har aldri stirret så lenge på "publiser" knappen før jeg valgte å trykke på den og poste innlegget om kjærlighet og kulturforskjeller med dere.

Før jeg rett og slett valgte å dele noen så dype tanker og ikke minst følelser. Jeg var så usikker. Ikke usikker på hva jeg hadde skrevet, langt ifra. For dette var rene tanker. Ikke noe jeg pyntet eller diktet opp. Dette er realiteten for mange.

Det jeg var usikker på var om jeg bør uttrykke meg på den måten og ikke minst åpne meg så mye for verden. Usikker på om jeg skulle poste dette på en blogg som hovedsakelig handler om "mote".

Usikkerheten holdt på å kategorisere meg. Jeg holdt på å kategorisere meg selv. Sette bånd rundt min egen munn og kaste vekk det pennen min hadde skrevet ned. Holdt på å ti stille om hva jeg egentlig ville si fordi jeg holdt på å bry meg om hva andre skulle tenke. For selv om jeg er en jente som er ærlig og som alltid står for det hun mener, var det noe med å dele dette som skremte meg og jeg vet faktisk ikke hva det var.

Uansett hvor stor usikkerheten var, klarte den ikke å stoppe meg. De av dere som leste mitt første innlegg på denne bloggen vet hva jeg skrev. Jeg skulle være åpen og jeg skulle være ærlig med meg selv og med de som ønsket å følge meg på min lille reise. Jeg valgte å holde på det jeg sa. Valgte å støtte "00:00, hva gjør jeg nå?" jenta. For dette er en realitet som hele tiden skjules bak fire vegger. En realitet få velger å snakke om og som jeg bestemte meg for å skrike ut om. Det er nesten et tabu tema. For du skal ikke gå imot din egen familie, det er det du har lært. Det har nesten ikke blitt vits i å snakke om en gang fordi "det bare er sånn". Det er et tema som sakte men sikkert viskes ut, selv om det fortsatt er der mellom disse fire veggene og som arr i mange menneskers hjerter.

Jeg var klar for all type respons og jeg må si at jeg ble så overrasket. Jeg forventet litt positiv tilbakemelding, men mer slakt. Mer kritikk, men heller fikk jeg meldinger over at folk satt med tårer i øynene imens de leste innlegget. Folk har delt det på så mange ulike plattformer og iPhonen min har ikke sluttet å plinge etter at jeg la ut innlegget. Jeg får meldinger hvor folk takker meg for å ha delt dette, meldinger hvor folk synes det er rart at et innlegg kan være så trist, men samtidig vakkert. Meldinger hvor folk sier at de aldri har tenkt på dette før og at jeg setter de i tenkeboksen. For selv om jeg visste at mange gikk gjennom dette var det blanda følelser å se at så mange kjente seg igjen blant mine ord og jeg er så glad for at vi på den måten kan vise hverandre at vi ikke er alene om dette og at vi ikke minst kan gjøre en forskjell ved å bryte med det tradisjonelle. Enten om vi er i en slik situasjon nå eller har en redsel om å komme i en senere.

Enda mer overrasket ble jeg når jeg fant ut at Aftenposten ønsket å dele innlegget mitt. Man vet egentlig ikke helt hvordan man skal reagere i slike tilfeller, men jeg er så glad for at et så viktig tema som dette spres videre av en så stor kilde. For hvis vi ikke kan krige for vår egen ekte kjærlighet så kan vi ikke krige for andre ting som ellers plager oss i livet. Jeg vil egentlig bare si tusen takk til den utrolig gode responsen jeg har fått fra både venner, familie, lesere og ikke minst til Aftenposten som ser viktigheten i et slikt tema som dette.

FOR JEG BÆRER PÅ EN PENN SOM ALDRI GÅR TOM FOR BLEKK OG DET KAN INGEN TA FRA MEG. 

-

Dere kan lese innlegget som Aftenposten delte HER.

xx, Anna .

Liker

Kommentarer