MY ROOM

Rommet mitt er mitt lille studio og jeg tilbringer så mye tid her. De fleste bildene jeg poster på instagram er tatt her inne og jeg får faktisk en del spørsmål om det. Hvor de ulike tingene er fra osv... Rommet mitt er ganske lite og mange av dere tror kanskje at det er litt større enn hva det faktisk er. Grunnen til hvorfor det ser litt stort ut er fordi jeg har en del store speil som dekker det meste av veggene mine. Det er hvitt, grått og beige. Ikke så veldig fargerikt, men det er slik jeg liker at soverommet skal være. Ellers er det veldig jentete og det første du ser når du kommer inn døra er sminke, sko og vesker...

. . .

Jeg synes soverom er ganske personlig, men siden jeg tar de fleste bildene mine her så kan jeg like godt dele resten med dere. Jeg vet at venninnene mine elsker rommet mitt og har selv knipsa en del bilder her og håper noen av dere kanskje får litt inspo <3 Små soverom må ikke undervurderes og kan alltid gjøres noe med.

Alt av hyller, skrivebord og stol er fra IKEA

Rammene og bildene som står på skrivebordet mitt er fra Desenio

My fav corner

Sminkeskuffene og hyllene er fra Blivakker

Jeg har en hel vegg som er dekket av grått slangeskinn.. Jeg hater slanger av hele mitt hjerte, men syntes denne tapeten var så kul og elsket hvordan den endret hele rommet. Garantert et valg jeg ikke angrer på.

Det var egentlig alt! Nå fikk dere et innblikk i min lille boble og kanskje ble dere også litt mer kjent med meg.

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

29.07.2017

Hallo <3

I dag stakk jeg, Sevval og Sommi innom byen en tur. Jeg skulle se om jeg kunne finne noe bursdagsantrekk for feiringen min snart, men endte opp med å kjøpe alt annet utenom enn det (typisk)... Jeg fikk kjøpt en sykt kul veske da, så det er jeg fornøyd med. Etter en lang shoppingtur endte vi opp på Dominos som har åpnet rett ved siden av meg. Vet ikke helt om jeg skal smile eller gråte for at det har skjedd, men selvkontrollen må ihvertfall på plass... Nå sitter vi på balkongen til Sevval og nyter den fine utsikten og jeg tenkte egentlig å bare stikke innom for å oppdatere dere litt. Det er ikke alltid jeg skriver om hverdagene mine og tenker derfor å starte med det. Jeg vet at noen av dere synes det hadde vært gøy (selv om jeg ikke har et så spennende liv haha).

Jeg fikk også knipset noen bilder av dagens outfit! Det ble et like så forvirret antrekk som det norske været. Jeg prøver uansett å holde på summerviben så godt jeg kan...

Outfit details

Denim skirt - Gina Tricot

Genser - BikBok

Belte - Gucci

Veske - Mango

Sko - Superga

Vi skal sette på bra film og kose oss sammen resten av kvelden. Det er slik jeg foretrekker lørdagene mine for tiden.

Håper dere får en god helg!

Xoxo, Anna .

Liker

Kommentarer

Goodbye July . . .

Det er snart en ny uke og en ny måned. Det er trist å tenke på at favoritt måneden min snart er ferdig og at rutiner sakte men sikkert løper mot meg. Jeg signerte kontrakt med den nye jobben for noen dager siden og starter allerede neste uke. Det er faktisk noe jeg gleder meg til. Blir spennende å jobbe med noe nytt og mer studierelevant. Skolen starter ikke før om en måned og det er herlig i seg selv. Jeg trodde vi hadde mye tidligere skolestart, så det blir enda mer sommerferie og skolefri. Det er også rart å tenke på at jeg kun har igjen 1 år før jeg er ferdig med bachelorgraden min. Det har gått så utrolig fort og jeg gleder meg til å bli ferdig med siste innspurt.

. . .

Dagen startet rett og slett med å samle litt tanker og fylle noen tomme ruter i kalenderen min. Det er alltid greit å planlegge for neste periode og få en oversikt over hva som skal skje og hva man vil gjøre. Og all den planleggingen blir selvfølgelig bedre med en god lunsj.

Goodbye July . . .

Håper dere alle sammen får en super dag!

Xoxo, Anna . 

Liker

Kommentarer