Pastel Pink

Favoritt fargen denne sesongen er garantert pastell rosa og jeg har fylt garderoben med nye sommerkjoler og skjørt! Denne gangen ville jeg gå vekk fra farger jeg alltid velger og heller prøve noe nytt. Farger kommer i mange forskjellige nyanser og det gjelder bare å finne den rette fargetonen som passer deg best.

Selv om jeg for det meste sitter og leser, er det ikke noe som klarer å holde meg unna shopping, og med alle de nye og utrolig fine klærne fra BubbleRoom ble det ikke så mye enklere å bare tenke på eksamen..

Søtere enn denne kjolen finner man ikke! Du kan få kjøpt den HER

Pastel Pink

Det jeg elsket med dette settet er at det ser ut som en kjole! Du kan bruke de samen eller hver for seg med andre plagg, love it!

Skjørtet kan du få kjøpt HER og toppen HER

Gå for noe litt annerledes denne sommeren og ikke vær redd for å bruke lyse og fargerike klær!

Xoxo, Anna. 

(I samarbeid med Bubbleroom)

Liker

Kommentarer

I make shoe contact before eye contact

Som jeg tidligere har nevnt elsker jeg sko, og fishnet sokker er garantert favoritten når det kommer til stylingen av dette. Det kan få et hvilket som helst kjedelig antrekk til å bli kult og stilig og det er så utrolig mange måter man kan bruke disse på! Det passer til dager hvor du er pyntet, men mangler det lille ekstra, eller dager hvor antrekket er basic og kanskje trenger et lite løft.

Selv om det bare er sokker så syntes jeg det var vanskelig å finne de perfekte fishnet sokkene. Enten var de for stramme, rutete for små eller for store. Jeg fant til slutt de perfekte hos Bubbleroom!


how i style it :

Platform shoes, sneakers and pumps; det passer med alt og du kan få kjøpt de HER

Xoxo, Anna 

(sponset)

Liker

Kommentarer

17. Mai

Hallo ♡

Håper alle sammen hadde en fin 17.mai feiring i går! Jeg koste meg utrolig mye og tilbrakte dagen med herlige mennesker og god stemning.

...

Er man usikker så går man alltid for NUDE, og det var akkurat det jeg gjorde i går. Med dette ustabile været var jeg ikke sikker på hva jeg skulle ha på meg og tok det hele på sparket samme dagen (du kan tenke deg hvordan rommet mitt så ut etter det...) Noen ganger er det best å ikke planlegge et antrekk men heller gå etter hvordan man føler seg akkurat den dagen, og slik ble det denne gangen.

Outfit details

Xoxo, Anna.

Liker

Kommentarer