FAVORITE BREKKIE

En bra dag starter med en god og smakfull frokost!

Frokost er garantert mitt favorittmåltid og selv om jeg ikke alltid har så god tid til å lage meg en skikkelig frokost hver morgen, så prøver jeg å gjøre det beste ut av det. Det beste med en frokost er at det ikke tar så lang tid å lage, men resultatet kan fortsatt bli helt fantastisk.

Når jeg tenker på the perfect brekkie så er det garantert Avokado i bildet. Jeg elsker avokado og kan seriøst spise det med alt. Matretter som er små, men samtidg smaksfulle er det jeg liker best og min favoritt frokost som jeg aldri blir lei av er knekkebrød med avokado og fetaost, toppet med valnøtter og jalapenos. Bedre og sunnere blir det ikke!

DU trenger

Knekkebrød

Avokado

Fetaost

Jalapeno

Valnøtter eller andre nøtter

Olivenolje

Salt og pepper

Slik gjør du det 

Smør 1-2 avokado(er) på ditt favoritt knekkebrød. Jeg liker Rugsprø og har her brukt 1 stor avokado.

Deretter moser du litt fetaost i en liten bolle og blander det med litt olivenolje, salt og pepper.
Rør alt sammen og ta det over avokadoen.

Tilslutt kutter du litt Jalapenos og hvalnøtter for smakens skyld og strør det over knekkebrødet (Saltbae moves)

enjoy!

Hva er din favoritt frokost?

X Anna.

  • FOOD

Liker

Kommentarer

HEISANN MONTEBELLO

Heisann!

Er det en ting du må vite om meg så er det at jeg er blodfan av Karpe-Diem.

Magdi og Chirag er ikke bare to norske rappere for meg. De er to helter. To mennesker som jeg har vokst opp med og som jeg har sett opp til siden jeg var 10 år gammel. To rappere som har vist meg at jeg ikke er alene om ting og heller vist meg verdien av en flerkulturell bakgrunn. Dette er to rappere som har holdt det ekte siden dag en og som aldri har klart å skuffe meg en eneste gang.

Jeg har mistet tellingen over hvor mange Karpe-Diem konserter jeg har vært på, men de klarer fortsatt å gi meg den beste konsert opplevelsen hver eneste gang. Glem Drake, Glem Rihanna, Glem Chris Brown konserter, for ingen gjør det som Karpe. TAKK for tidenes beste konsert.

ooog selvfølgelig måtte jeg ha GRISEBINGE-BILLETTER noe jeg ikke angrer på et eneste sekund. Konserten i går var en FEST, og for de av dere som skal oppleve dette i dag eller imorgen: GLED DERE and BRING THE BING!

Vi som hadde grisebinge-billetter måtte kle oss i svart fordi vi fikk et oppdrag. Så the outfit var rett og slett ensfarget, men jeg måtte selvfølgelig gjøre noe med saken og fokuserte mer på hår og smykker.

OUTFIT DETAILS

Jakke ZARA / Jeans TopShop / Genser BikBok (klippet selv)

BILDEDRYSS

Økokrim er i strøket mitt som: dingdong!

X Anna.

Liker

Kommentarer

The non-basic basic

Hey guys!

Like mye som jeg elsker fine og unike klær er jeg veldig glad i behagelige plagg og ikke minst sweatpants! Jeg synes det er trist og rart når jeg hører at noen fashionistas unngår å ha på seg sweatpants fordi det ikke er fint. Girl.... du har misforstått.

Selv om man bruker "basic" plagg trenger ikke hele antrekket å ende opp som "basic". Det handler om å vite hva man skal bruke med hva og ikke minst bruke tilbehør for å løfte et så enkelt og behagelig antrekk. Bruk store smykker, synlige sko og ikke minst en kul bomber over, så er det på plass!

Jeg kommer i hvert fall aldri til å gi slipp på mine sweatpants, for mote og stil går ikke bare under kategorien "høye heler" og "stramme klær", men også under "comfy".

Nude klesplagg er noe av det fineste jeg vet om og jeg har her valgt å gå for en beige joggebukse og topp, gull smykker og verdens fineste bomber fra BUBBLEROOM. I dette tilfellet er det bomberen som får hele antrekket til å bli non-basic.

Kan noen finne ut av hvilken highlighter bomberen min bruker???

Jakken jeg har på er nå på tilbud og du kan få kjøpt den HER!

Siden det er et antrekk som ellers ikke er så uttrykkende kan man ta litt av med smykkene, som jeg har gjort her hahah..
Store briller, store øreringer, lange halskjeder og ringer!

outfit details

Topp: ZARA

Sweatpants: BikBok

Bomber: BUBBLEROOM 77thFLEA kjøp den HER

(Sponset)

Øreringer: Glitter

Briller: H&M

Ringer: Accessorize

Stay Comfy!

X ANNA.

Liker

Kommentarer