44

Uken som gikk ...

Opptur

Ukens opptur er at jeg har blitt ambassadør for Oasis og ikke minst en del av Estēe Lauder sin Beauty Squad. Dette ting jeg aldri hadde sett for meg for et år siden og det er så gøy å se hvordan man utvikler seg og hva fremtiden har å by på. To store samarbeid som dette er for meg en viktig oppnåelse fordi jeg brenner for både mote og kosmetikk og jeg får så utrolig mye motivasjon når jeg ser hva hardt arbeid fører til. Jeg er så kresen på samarbeid og når jeg først takker ja til noe så er det virkelig noe jeg har troen på og som ikke minst er noe jeg står for - så dette blir utrolig gøy!

Nedtur

Uten tvil at det begynte å snø?! Det er faktisk ikke greit. Jeg gikk med Kitten Heels for noen dager tilbake og nå er det ikke nok med vinterjakke og varme sko.
Help.Me.Please.

Sang

Identitet som dreper - Karpe Diem
Det kommer perioder i livet mitt hvor den sangen er på repeat og denne uken var en slik periode. "Identitet som dreper" treffer meg på så utrolig mange måter og gjenspeiler meg på den aller riktige og vanskeligste måten.

Tanke

Jeg skal være helt ærlig med dere og si at YouTube er noe jeg har tenkt mye på i det siste - spesielt uken som gikk. Jeg vet at så mange av mine faste lesere ønsker at jeg skal filme mer og jeg tror jeg har akseptert den tanker mer. Jeg har indirekte gjort meg klar og kjøpt et nytt kamera som skal gjøre hele opplevelsen mye bedre. Så dere, det er bare å holde seg oppdatert - kanskje blir det litt mer video fremover?

Kjøp

Ukens kjøp er helt klart Estēe Lauder sin Advanced Night Repair som jeg har hørt utrolig mye bra om. Jeg har en oppfattelse av at dette er magi i en krukke og jeg kan faktisk se litt resultater etter kun tre dager - det er sykt!

Outfit

Ukens Outfit må bli det antrekket hvor jeg kombinerte ulike basic plagg, med en liten twist og du kan se det HER. Jeg stylet et par grå momjeans med noen heler og toppet det hele med favoritt kåpen som er oversized.

Produkt

Ukens produkt er Davines sin Nourishing Shampoo som er den beste shampooen jeg noen gang har vært borte i! Jeg fikk beskjed av frisøren min om å bruke den i en periode der håret trengte litt ekstra hjelp og tro meg, den gjør jobben! Jeg har til og med fått kommentarer på hvor mykt og glansfullt håret mitt ser ut for tiden og det er ikke ofte man får

Film

Deadpool 2 for jeg ler like mye hver eneste gang. Jeg og noen venner satte den på i helgen og angret ikke på det! Jeg elsker bra humor og hvis du ikke har sett denne filmen så skjønner jeg ikke hva du venter på tbh...

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa