42

Det føltes som om helgen kun varte i noen få sekunder og det er allerede duket for en ny uke. Dette er den mest slitsomme mandagen jeg har hatt på lenge, men jeg kan ikke annet enn å ønske en ny uke velkommen! Selv om jeg prøvde å ta det litt mer mer ro forrige uke ble det fortsatt noen sene kvelder og planer til tross for at det de fleste rutene i agendaen skulle være blanke. Her er i hvert fall en liten oppsummering av uken som gikk!

Opptur

Ukens opptur var garantert Sverigeturen med jentene på søndag. Jeg koste meg kjempe masse og det var så mye latter, musikk og kjærlighet på en og samme gang - alltid like gøy med jentene mine. Jeg tror faktisk hele "oppturen" lå i det tidspunktet alle ble tvunget inn til den utenlandske sjappen for å kjøpe ting til familien - jeg kan ikke huske siste jeg lo så mye. Jeg tror ingen av oss noen gang har vært så usikre før, for tro meg.. ingen av oss var keen på å komme hjem med feil kylling til mamma.

Nedtur

At det har begynt å bli mørkt ALT for fort ute. Altså jeg trodde klokken var 11 på natten da jeg gikk fra jobb i dag. Jeg er ikke mentalt klar for denne mørke tiden her.

Sang

No Stylist - French Montana - lol, den har vært på repeat alt for mange ganger i løpet av de siste dagene.

Tanke

Tro det eller ei, men ukens tanke er faktisk at jeg må begynne å trene igjen - enten om det er å gå tilbake til boksingen eller treningssenteret. Sport var lenge en del av hverdagen min og plutselig sa det stopp. Jeg fikk andre interesser og fikk ikke tid til å trene på samme måte som jeg gjorde før - noe som er veldig synd. Nå gjelder det bare å starte igjen.

Kjøp

Ukens kjøp er blazeren jeg har på meg på bildet over! Jeg elsker alt som er stripete og hadde lenge et øye på den før den ble min. Den er fra Zara og hvis du er på utkikk etter fine blazere så kan jeg anbefale å ta en titt på den nye kolleksjonen deres.

Outfit

Ukens outfit må bli bestemor antrekket, haha! Altså jeg fikk meldinger om at folk prøver å få bestemødrene sine til å kle seg slik - vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment eller ikke. Dere kan se hele antrekket HER

Serie

Jeg har startet å se litt på Lucifer som faktisk er en serie som handler om Djevelen. Han blir rett og slett lei helvete og reiser ned til LA for å bli bedre kjent med mennesker, haha!

-

Håper dere har hatt en fin start på uken!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa