36

«Uken som gikk» skulle egentlig være en fast spalte som jeg delte med dere hver uke, men ting gikk ikke helt som planlagt. Greia med meg er at jeg kun legger ut det jeg føler for den dagen og liker egentlig ikke ha en fast rutine på publiseringer. Anyway, jeg skal skjerpe meg litt når det kommer til akkurat denne spalten da flere av dere likte at jeg delte dette. Her har dere en liten oppsummering av uken som gikk!

Ukens opptur

Ukens opptur var garantert Jarga Art & Fashion Show OG spesielt at jeg fikk sett Cherrie live. Det tok ikke mange sekunder før jeg gikk fra classy til hood når 163 kom på, hehe.

Ukens nedtur

Jeg kan ikke tro at jeg sier dette, men ukens nedtur er faktisk at jeg ikke er student lenger! Det er så mange goder som kommer med å være student som feks. priser! Jeg skulle kjøpe månedskort og innså plutselig at prisen hadde doblet seg. Jeg ville grine for de av dere som lurer :)

Ukens sang

Trip – Ella Mai. For en sang, for en stemme og for en dame! Hvis du liker denne anbefaler jeg deg også å høre på remixen av Jacquees.

Ukens tanke

Hvorfor er det så mange her i landet som synes det er rart at man kler seg fint og pyntet selv om man ikke har «noe spesielt» den dagen. «Ojj, hvor skal du?» kan jeg ofte høre og som regel sier jeg bare «jeg skal på jobb…» Man trenger ikke ha noe på planen for å måtte trenge å pynte seg. Jeg kler meg akkurat slik jeg ønsker og det finnes ingen regler for min del.

Ukens kjøp

Jakken jeg har på meg på disse bildene! Jeg elsker å ha på meg slike jakker nå som høsten er her. Dette er da ikke ekte pels for de som lurer på det og du kan gå kjøpt den på Zara!

Ukens outfit

Ukens outfit må være da jeg hadde på meg min nye vintage kjole. Jeg elsket alt med looken og gleder meg til å bruke den mer! Du kan sjekke det ut HER!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

Namini
Namini,
Slay mama queen!
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa