21:28

”Anna jeg har tenkt på det her helt siden lørdagen, derfor sender jeg deg denne meldingen. Jeg sender deg denne meldingen fordi jeg bryr meg om deg og fordi jeg håper at noe av det jeg sier vil være med på å minske den tanken du snakket om og den tanken irriterte meg, fordi det at andre mennesker ga så lett slipp på sitt eget utseende gjorde det verre for de som prøvde å holde på sin, til tross for usikkerhetene som allerede var der.

Det jeg tenker om deg er at du har det perfekte utseendet. En fantastisk personlighet, du har så mye å by på så mye å gi andre. Du inspirerer andre hver dag. Du skriver bra, du tenker smart og stort og du viser det. Dine ord har en innvirkning hos de menneskene som følger og leser deg og dine handlinger påvirker andre.
Jeg kan tenke meg at presset er større når man er en offentlig person, mange følgere og lesere, mange som forventer ting av deg.

Men Anna, tenk på dette. Tenk at du kan inspirere så mange til å ikke operere seg. Inspirere folk til å holde det naturlig istedenfor å følge saueflokken. Usikkerhet fører til at man følger saueflokken i håp om å føle seg bedre og akseptert, men sannheten er at man blir enda mer usikker og enda svakere.

Du med en så stor plattform som in sha Allah blir større og større, kan med din naturlige vakre skjønnhet vise med stolthet at naturlig skjønnhet er det som skal VINNE! At det skal holde for å få en til å føle seg vel i sin egen kropp. Fordi du er VAKKER, du er perfekt på din egne måte. Dine trekk har ingen andre, og de er dine, ingen kan få de. Så ikke mist de. Du er så modig, så sterk. Derfor vil jeg at du skal styrke andre og ved å holde det originalt. For det vil komme en tid hvor over halvparten av befolkningen vil være opererte og se like ut, men da vil man innse feilen i alt, og at det naturlige vinner, hver gang, hver dag. Det er ikke ens egen nese som er problemet, det er trangen til å se lik ut som de store "forbildene".

Jeg tviler ikke et sekund på at du ikke skjønner alt dette selv, fordi du er en reflektert person. Men noen ganger trenger man bare å bli minnet på det av folk som bryr seg om en.”

...

Denne meldingen fikk jeg i går når jeg satt på bussen sent på vei hjem fra skolen. Den var fra min venninne Argjenta som ikke kunne annet enn å dele sine ord med meg etter en samtale jeg og jentene hadde i helgen. Denne meldingen vekket mange følelser og jeg fikk tårer av å lese den. Dette er en melding som varmet sjelen min og som rørte meg på alle mulige måter. En privat melding jeg velger å dele med dere på grunn av dets budskap som mange flere jenter i dagens samfunn bør høre. For aldri har det vært mer fristende å sette seg under kniven for dagens unge jenter enn det er nå. Alle vil se perfekte ut og ingen vil se orginale ut. Det er synd og veldig trist og derfor setter jeg ekstra stor pris på venner som gir meg tilbake synet og vettet når jeg mister det. En venn som ser meg og en som bryr seg. Takk for dine ord, de betyr mer enn du aner, Arri. Jeg skulle ønske jeg kunne videresende denne meldingen til alle jenter i dette samfunnet, så viktig og ekte er den.

Liker

Kommentarer

Arri
Arri,
Du er helt nydelig ❤️❤️❤️
Namini
Namini,
Pure words! Noe av det ærligste og fineste jeg har lest. Takk for at du deler <3
nouw.com/namini
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa