18

Ukens opptur

De har endelig begynt å bygge leiligheten min og allerede forrige fikk jeg muligheten til å begynne å velge hvordan badet skulle være - det var helt klart ukens opptur! Selv om det er en stund til jeg flytter inn å er det gøy å vite at prosessen virkelig er satt i gang og at jeg nærmer meg flyttedagen for hver dag som går. Det blir så spennende!

Ukens nedtur

Pollen omg... For kun to år siden fikk jeg vite at jeg har bjørkpollen og det har vært helt ekstremt forrige uke. Siden dette er så nytt for meg vet jeg heller ikke hvordan jeg skal leve med det og går rundt uten medisiner, piller eller hva enn man bruker. Det verste er irritasjonen man får i øynene - SÅ ugreit.

Ukens tanke

Jeg ble anbefalt om å holde meg unna moskeer under ramadan på grunn av terrorangrep og det traff meg skikkelig. Det er så ufattelig trist at et sted som er skapt for ro og bønn plutselig skal bli et sted som folk frykter å besøke på grunn av ondskapen som rammer verden. Jeg har gått rundt og tenkt mye på det og jeg skulle ønske at det virkelig ikke var slik - for jeg skal være ærlig med å si at det er en liten redsel for dette, selv om vi bor i et så trygt land som Norge.

Ukens sang

Ukens sang må være Habibi - DJ Leska
Endelig har sommersangene begynt å komme og det er perfekt timing, da listen min skriker etter en oppdatering! Som dere sikkert vet så elsker jeg fransk musikk og hvis du gjør det samme så kan jeg love deg at du vil like denne.

Ukens melding

"Nei Nei, jeg er der klokken 11 inshaallah (den ekte versjonen, ikke den utenlandske)"
Jeg lo så godt da Lailan sende meg denne meldingen, HAHAH! For de av dere som har noen arabiske foreldre vet godt hvor real the struggle er når de sier "inshaallah" - det betyr med andre ord: ALDRI. Så ja, selv om jeg var trøtt lo jeg veldig mye av denne setningen her.

Ukens kjøp

Gjett hvem som har funnet de perfekte løse jeansene?! Det er meg ja, mhm!
H&M har nemlig fått inn noen av de fineste og ikke minst mest behagelige jeansene i verden og jeg har kjøpt dem i alle mulige farger. Dette vil jeg nesten si er månedens kjøp, haha! Stikk innom H&M hvis du trenger et par jeans som passer bra til sommeren.

Ukens bok

For tiden leser jeg "kunsten av å tenke klart" av Rolf Dobelli. Dette er en internasjonal bestselgende bok som jeg kjøpte for noen måneder siden, men som jeg ikke har begynt på før nå. Jeg undervurderte faktisk hvor gøy å morsomt det skulle være å lese den og jeg elsker måten forfatteren kan formidle psykologi på en så enkel og artig måte. Den handler kort fortalt om 99 kognitive feilslutninger presentert gjennom kjente situasjoner og hvordan man kan unngå dem.

Ukens antrekk

Det må vell være "safe with a twist"-antrekket som er den kleskombinasjonen jeg alltid går for under krisesituasjoner hvor jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. En blazer og en jeans kan aldri slå feil sammen og du kan se antrekket HER.

Ukens produkt

Det må være Hypnose sin Dolleyes mascara! Jeg husker at jeg hatet denne da jeg først begynte å bruke den, men etter å ha brukt den flere ganger og blitt bedre kjent med hvordan kosten fungerer har den faktisk blitt min favoritt! Den er helt fantastisk og gir så mye volum - give it a try!

xx, Anna .

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flott uke 😊
nouw.com/livetmitt93
celinastamper
celinastamper,
Ja, enig det med moskeer under ramadan. Faktisk sykt at det er en reell trussel, skal jo være et sted for fred for de som ønsker å gå dit 😟
nouw.com/celinastamper
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

LATEST

INSTAGRAM: @annarasmiaa

Instagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaaInstagram annarasmiaa