16

Ukens opptur

Ukens opptur er selvfølgelig påskeferien og at vi var blessed med et fantastisk vær! Jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe bedre enn det og bypåsken ble mye bedre enn forventet. Så lenge solen skinner over Oslo vil det alltid være en good vibe! Batteriene er nå ladet og jeg er klar for en ny uke!

Ukens nedtur

At Ruter hver påske bestemmer seg for å lete etter olje i Oslo-tunnelene?!?! Hvert år må de alltid gjør om på linjene sine og endre på både stasjoner og avganger - sykt irriterende og ja, jeg henger meg opp i ting som dette. Banen er noe jeg benytter meg av hver eneste dag og når det først skjer noen endringer der vil det påvirke alle andre ledd - please slutt med det, TAKK.

Ukens tanke

Det som skjedde med Notre-Dame er ufattelig trist, men det som er enda mer trist er hvor stort beløp det i løpet av noen få timer ble samlet inn for gjenoppbygningen av bygget - og det kun av noen få personer! Det er fint av vi viser støtte på den måten, men jeg lurer på hvor disse milliardærene er når mennesker blør og når følere tusen dør? Jeg har ikke klart å slutte å tenke på hele denne situasjonen og hvordan vi mennesker prioriterer og velger. Noen ganger føler jeg at vi lever i en skikkelig syk og rar verden.

Byggninger blør ikke, mennesker gjør.

Ukens sang

Rapture - Koffee

Ukens melding 

En melding fra mamma:
"Du vet at jeg er dronningen av livet, så hvordan kan jeg glemme å leve?"

Haha, mamma har aldri satt meg på plass så hardt før og det eneste ordet jeg har for å beskrive henner er: queen.

Bak denne meldingen ligger en liten samtale hvor jeg minner henne på at man ikke må vente med å leve til man er pensjonist. Jeg hører ofte at mange sier "den dagen jeg blir pensjonist så skal jeg..." eller "Jeg sliter nå for å leve godt som en pensjonist" og jeg er litt imot at man skal tenke sånn hele tiden - for man vet virkelig ikke hvor lenge man lever og derfor må man ikke glemme å leve. Det jeg derimot glemte var at jeg snakket med mamma og hvis det er en som vet hvordan man skal ha den balansen så er det henne, hahaha - Love her!

Ukens kjøp

Min nye MacBook på 12 tommer. Først og fremst trengte jeg en ny Mac også var jeg lei av å ha med en stor mac over alt. De nye og små MacBook'ene har vært på ønskelisten lenge og jeg elsker at de passer i alle veskene mine! Jeg skal ikke lyve om at jeg også ble helt forelsket i gulldetaljene og det fantastiske designet på den. Så langt er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet og kan anbefale den til alle som trenger en liten PC som man alltid kan drasse rundt med seg.

Ukens Serie

Hehe, hele Oslo har sikkert fått med seg at jeg har begynt å se på GOT og jeg må helt ærlig innrømme at jeg liker serien veldig godt. Jeg ligger selvfølgelig bak 90% av verden og bestemte meg ganske sent at jeg endelig skulle gi serien en sjanse, men bedre sent enn aldri - eller hva?

Det var veldig mange som sa at jeg må være veldig tålmodig med første sesong, da den er veldig treg og litt kjedelig, men så langt synes jeg faktisk at den er veldig spennende og jeg liker at man blir godt kjent med alle karakterene. Planen var å bli ferdig med alle 7 sesonger i løpet av 2 uker, men lol hvem tror jeg at jeg er? Og jeg velger å skylde på været - selvfølgelig skal jeg ikke låse meg selv inne når det er så fint ute! GOT er garantert ukens serie, men jeg kan vente litt med å nerde alle sesonger.

xx, Anna .

  • MY WEEK

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa