15

Nå har det gått en stund siden sist og det er rett og slett fordi jeg har vært lat. Jeg har følt meg konstant slapp og sliten i det siste og aner ikke hvorfor - er jeg den eneste? Takk gud for at det er lyst ute, hvis ikke hadde jeg blitt helt deppa. Heldigvis har jeg brukt denne lille pausen for å slappe godt av og kjenner at det var et stort behov for det.

Jeg kan også ikke tro at det er påske og at mai er rett rundt hjørnet - hvor sykt er ikke det!? Det er helt latterlig hvor fort tiden flyr og av og til ganske skremmende. Samtidig kan jeg ikke klage for at tiden dytter meg mot sommeren som for meg er det beste jeg vet om - ahh, jeg får sommerfugler i magen bare på tanken av sommer. Som jeg skrev sist så føler jeg at det skapes så mange gode minner så fort det blir lyst ute, haha! Det er veldig rart, men det har egentlig bare blitt sånn for meg. Forrige uke var et veldig godt eksempel og her har du en oppsummering av den!

Ukens opptur

Ukens opptur var uten tvil Karpe Diem konserten.
Jeg og noen venner kjørte hele veien fra Oslo til Halden for å se favoritt-gutta live og selvfølgelig var det verdt det. Jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har sett Karpe opptre, men jeg kan med hånda på hjertet si at standarden bare blir høyere og høyere, og at de aldri slutter å imponere! Selve roadtrip'en var et høydepunkt i seg selv - for sammen med en flott bukett med mennesker, bra musikk og snacks hadde vi verdens morsomste og koseligste tur. Du vet du er med riktig mennesker når du har full fest før hovedfesten.

Ukens sang

Still D.R.E - Dr. Dree ft. Snoop Dogg
Det eneste som redder en dårlig og kritisk musikk-periode er old-school musikk og det er så og si det jeg hørte på forrige uke. Jeg skjønner ikke hva som skjer med musikkverdenen, men hvor blir det av nye og bra sanger?! Anyway, en sang som var på repeat er Still D.R.E - Old is gold.

Ukens quote

"She is not your competition. She is your sister."
Dette er en quote som de fleste jenter må minnes på - spesielt på sosiale medier. Noen ganger føler jeg for å legge opp alt jeg har av kontoer og profiler fordi jeg føler alle sammen ser på hverandre som konkurranse - noe det ikke er. Jeg har også vært vitne til så mange jenter hate på hverandre på sosiale medier og tenker ofte på hvor mye bedre alt hadde vært om vi heller hadde løftet hverandre opp og behandlet hverandre som søstre. Alle trenger ikke være enig hele tiden, men respekten vi har for hverandre må vi ikke glemme.

Ukens tanke

Jeg har tenkt mye på at jeg faktisk savner å oppleve en ordentlig "Norsk sommer". Jeg kan ikke huske sist jeg var i Norge store deler av sommeren og synes det faktisk er litt synd - for Norge og spesielt Oslo er så vakkert på den tiden av året. I år tenker jeg at jeg skal prøve å tilbringe mer tid her i landet i løpet av den sesongen og håper på at det blir like digg vær som I fjor. Det er egentlig synd å reise bort når det er så fint vær her og jeg vil heller spare ferien min til mørkere tider der jeg virkelig trenger å rømme.

Ukens kjøp

Helt klart mine nye Nike ZOOM 2K sneakers! Chunky og litt store sneakers er fortsatt en trend som ser ut til å fortsette med oss ut sommeren og jeg ble helt forelsket i denne modellen. Jeg ser også at det var mange av dere som likte dem godt - antall DM´s og lagringer etter at jeg delte et bilde av dem på Insta er nok bevis på det - haha! Jeg kjøpte dem på Stress og heldig som jeg var fikk jeg med meg siste par hjem! I tilfelle noen av dere har lyst på de samme så hørte jeg med Nike Store og tror de skal få dem inn igjen snart :)

Ukens produkt 

Et produkt som jeg har brukt mye, spesielt uken som gikk er YSL sin nye Volupté plump-in-colour. Jeg har brukt den så mye at nummeret på fargen dessverre har blitt visket bort, men har den i en slags rosa/peachy farge. Det spiller egentlig ikke så stor rolle for hvilken farge du velger da de ellers er veldig transparante og jeg elsker at man får en mild glans i tillegg til en plump! Det som også er fint med den er at den passer både over en leppestift eller helt alene.

Ukens melding

Hehe, det brant litt i meg forrige uke og jeg klarte ikke holde meg. Derfor valgte jeg å dele meningen min med dere ang. en medie-"tabbe" og responsen var som sagt enorm. Blant kritikk og fine tilbakemeldinger var det en melding som traff meg og som minnet meg på hvorfor jeg driver med det jeg driver med.

"Jeg setter utrolig stor pris på at du setter ord på det som gjør oss stille"

En liten melding som dette er en stor og viktig påminnelse for at jeg aldri skal slutte å si hva jeg mener - for det virker ofte som om jeg snakker på vegene av andre og ikke kun meg selv, og det betyr veldig mye for meg.

Nok en gang, tusen takk for at dere deler dette med meg.

xx, Anna .

  • MY WEEK

Liker

Kommentarer

ecofriendly99
ecofriendly99,
Har også vært utrolig slapp og lat den siste tiden. Føler at jeg får mer energi nå fordi det begynner å nærme seg sommer. VInteren er den verste årstiden for meg.
nouw.com/ecofriendly99
Lina Kamil
Lina Kamil ,
❤️
IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa