10 TING JEG VIL GJØRE I APRIL

Tanken på at vi er i April gjør meg så glad - det er offisielt vår og motivasjonen er på topp!
I løpet av denne måneden vil jeg derfor få unnagjort en del og virkelig nyte de varmere dagene som endelig har kommet for å bli (en stund i hvert fall). Her er 10 ting jeg vil gjøre i løpet av April!


👖RYDDE KLESSKAPET MITT
Skapet skriker etter å bli ryddet og det er på tide å pakke ned alt for varme plagg og pakke opp vårlige klær. Endelig kan vi gå med lettere plagg og jeg er så glad for at jeg ikke lenger skal se ut som en vandrende bjørn.


💪🏽 TA TRENINGEN SERIØST
Jeg vet.. jeg har sagt at jeg skal begynne å trene fast en stund nå, men jeg har endelig sagt opp medlemsskapet mitt på SATS for å begynne med sporten som faktisk betyr noe for meg og som jeg følte jeg fikk noe ut av. I april skal jeg starte med kickboxing igjen og ser skikkelig frem til det - #SommerKroppen2019 here we come, lol.


✈️ PLANLEGGE REISER
Denne måneden har jeg også lyst til å sette meg ned for å planlegge sommeren og kommende reiser. Noen ganger er det lurt å planlegge tidlig og jeg pleier som regel å gjøre det når det kommer til sommeren. Det jeg er usikker på er om jeg faktisk vil reise denne sommeren - for hvis vi blir like blessed med varmen som vi ble ifjor, tror jeg kanskje at jeg heller vil spare ferien min til dager jeg virkelig trenger det! Jeg tror uansett det blir noen små ferier her og der, men jeg må først finne ut av hvor jeg vil dra..


👗 FINNE KJOLER
Wedding-season er rett rundt hjørnet og jeg kjenner så mange nære som skal gifte seg i sommer! Jeg trenger minst 3-4 kjoler og må begynne letingen allerede NÅ. Jeg elsker å dra på bryllup, men kjenner litt på at det blir stress å begynne kjole-jakten. Nå har jeg dratt den lenge og har satt en frist ut denne måneden - for jeg har virkelig ikke tid til å stresse over dette i sommer.


☀️ NYTE VARMERE DAGER
Jeg har savnet solen og skal nyte den så lenge den er her. Denne måneden skal jeg være flinkere til å spørre om noen vil ta en kaffe ute i solen eller bare gå lange turer i skogen. Det i seg selv er jo terapi for sjelen og endelig kan jeg gjøre dette uten om å ende opp med å bli en isbit.


💤 STÅ OPP TIDLIGERE
Jeg skal være ærlig med å si at jeg har vært skikkelig lat den siste tiden og har dratt den skikkelig hver morgen. I helgene kan jeg for eksempel ende opp med å stå opp fra sengen klokken 12 og jeg kjenner at jeg ikke får så mye ut av dagen slik! Jeg vil få døgnrytmen min på plass og bli flinkere til å stå opp tidlig slik at jeg kan få unnagjort den meste før det blir sent.


🙅🏽 ALENE TID
Det har vært en hektisk periode og jeg har hatt så mye på planen at jeg har glemt å gi litt alenetid til meg selv. Jeg er en person som trives godt i eget selskap, men kjenner at det er veldig lenge siden sist. Før det går helt i glemmeboksen vil jeg finne tid til å være litt alene med meg selv og tankene mine - det er faktisk da jeg er mest kreativ.


📖 LESE FLERE BØKER
Det er veldig rart å si, men Anna har begynt å lese bøker på fritiden og de som kjenner meg vet at dette ikke var noe jeg kunne finne på å gjøre for noen år tilbake - haha! Jeg hadde nok å lese på skolen og fritiden min skulle virkelig ikke inkludere bøker. Ting har takk og pris endret seg, jeg leser mer enn aldri før og har kjøpt mange bøker som jeg vil sluke i meg denne måneden!


✍🏼 SKRIVE MER
Jeg har mye på hjertet og mange tanker som jeg ikke har fått skrevet ned og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til det. Denne måneden vil jeg bruke denne alenetiden som jeg snakket om til å skrive mer. Å skrive er min måte å slappe av på og jeg kjenner at det trengs.


⏰ PRIORITERE TIDEN GODT
Jo mer som skjer i hverdagen, desto mindre tid får man på ting som virkelig betyr noe. Jeg vil bli flinkere til å prioritere tiden min når jeg først har litt fri - gjøre det jeg liker mest og være med de menneskene som betyr mye for meg, det er så viktig å gjøre!

xx, Anna .

  • LIFESTYLE

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

INSTAGRAM: @annarasmiaa